ABOUT


Kukkala-blogi

Kukkala on blogi, jossa innostutaan, hehkutetaan ja fiilistellään kukkia ja kasveja sisustamisessa; talvella enemmän sisällä ja kesällä taas ulkona. Blogini sijoittuu jonnekkin puutarha- ja sisustusblogien välimaastoon. Näen puutarhan hyvin sisustuksellisena kokonaisuutena, mm. pihan rakenteet, istuinryhmät, ruukkuistutukset, kasvihuone ja -maa tuovat ihanan fiiliksen. Sisällä taas viherkasvit ja leikkokukat luovat viihtyisän, kotoisan, viimeistellyn ja freesin vihreän ilmeen. Ajattelen kukat ja kasvit ihanina, arjen pieninä iloina. Tämän blogin tarkoitus ei ole olla syvällisten asioiden pohdintapaikka, vaan hyvän tuulen ja keveiden juttujen mesta, joka kumpuaa rakkaudestani puutarha- ja sisustusasioihin. 

Lisäksi

Teen lisäksi blogiyhteistöitä tänne Kukkalaan, mutta myös  sisällöntuotantoa muihin kanaviin sekä kukka- ja puutarhastailausta.  

Sanna

Olen 39-vuotias kolmen lapsen äiti. Opintoni suoritin Helsingin yliopistossa puutarhatieteestä ja markkinoinnista. Lisäksi olen visualisti, ja takana on myös kursseja floristiikasta. Puutarha-alalla olen työskennellyt lähes 15 vuoden ajan leikkokukkien, viher- ja ruukkukasvien markkinoinnin, viestinnän ja myynnin parissa kotimaan lisäksi muutaman vuoden Lontoossa ja Amsterdamissa. Asun perheineni Espoossa kuusi vuotta sitten valmistuneessa omakotitalossa, jonka sisustuksen ja puutarhan olen itse suunnitellut.

Mukavaa, kun tänne olet löytänyt! Ollaan yhteyksissä.
Blogger Template Created by pipdig