25. huhtikuuta 2020

Kevään ihanuus


Kevät on ihmisen parasta aikaa, eihän siitä mihinkään pääse. Lumet on tipotiessään (ja unohdettukin jo, jos en olisi edelliseen postaukseen kuvannut sitä) ja kukat ja vihreys valtaavat alaa päivä päivältä enemmän.Sinivuokoista tykkään niiden aikaisuudesta ja krookukset nyt-vaan-on-niin-jees. Krookuksia on kertynyt aikamoisetkin määrät kun joka vuosi niitä ruukkuistutuksista siirrän maahan. 


Olen tehnyt tällaisia flatlay-kimppuja Kukkalan Instagramiin. Ihana pieni mindfulness-hetki, jonka lopputuloksesta pystyy hyvin seuraamaan kevään etenemistä.


Kasvimaallakin olen hieman päässyt hääräilemään.


Kevätistutuksia on sisäänkäynnillä.


Ja isosta kukkapenkistä puskee vaikka ja mitä. Joitakin viikkoja sitten pilkoin perennojen viime vuoden varret penkkeihin katteeksi ja lämpökompostia tyhjentäessä lisäsin sieltä tullutta katekompostia pinnalle.


Tässä postauksessa ei varsinaisesti ollut mitään aihetta tai punaista lankaa - muuta kuin tämä kevään ihanuus. Kauniita kevätpäiviä sinne sinulle!

--
It's spring now!  
--

/Sanna

Instagram   /   Facebook   /  Pinterest   /   Bloglovin'   /   blogit.fi


SHARE:

4 kommenttia

 1. Tosi ihana nähdä enemmän sun puutarhaakin. Niin kaunista ja kevät on tosiaan ihmisen parasta aikaa!
  Iloa ja kivoja puutarhahetkiä viikonloppuusi!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Aika vähänlaisesti tulee nykyään näköjään kuvattua tätä omaa ympäristöä. Onneksi nyt aina vähiinsä kuitenkin!

   Poista
 2. Kaunista kevättä, tämä on kyllä ihan aa aikaa!

  VastaaPoista
 3. Ihanasti siellä on jo pienten kevätkukkien kukintaa! Runsaina ryppäinä nousevat tulppaanit lupaavat loistokasta kukintaa toukokuulle. Kevät on niin ihanaa aikaa, että aivan hyvin voi tehdä postauksia ilman mitään sen kummempaa teemaa. Aurinkoista alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig