28. marraskuuta 2019

Terassilla: talven vaihtumisen kynnyksellä


Yhteistyö: Huiskula*

Tykkään tosi paljon rakennella kokonaisuuksia pöydille ja tasoille sen hetkisistä sesongin inspiroivista materiaaleista ja tavaroista. Olen ajat sitten lakannut ostamasta eteen sattuvia kivoja uusia tavaroita "koska niitä vaan saattaa joskus tarvita". Toki työjuttujeni stailaushommissa tarvitsen tavaraa edelleen ehkä enemmän kuin keskiverto nainen, mutta pyrin siitäkin vinkkelistä aina käymään ensin läpi jo olemassa olevat varastot.

Kierrätän tehokkaasti käytettyjä ja vanhoja juttuja täällä kotona. Tässäkään pöydässä ei tällä hetkellä ole yhtään uutta tavaraa - paitsi kranssin pohja. Ja sekin menee vuosia, kun vaan purkaa vanhat oksat välillä pois.Nuo oranssimarjaiset kesäorjanlaakerit eli ilexit ovat kestäneet kuivana terassilla jo reilun kuukauden. Tosi kivat tyylikkäät väripilkut - joista on iloa siis TODELLA pitkään! Ja menevät tyylillisesti huikean hienosti kuivien matskujen, kuten heinien, kaverina. 


Nämä hortensiatkin ovat kuivuneet näissä säissä todella kivasti. Pakkasta on ollut välillä hieman, mutta pääasiassa siinä nollan paremmalla puolella. Aina kuivakukkia ei siis tarvitse pitää sisällä, vaan terassikin voi olla oikein oiva paikka.Tämä vuorimänty on tosi symppis, ja tuo tähän syksyiseen kokonaisuuteen talvea ja ehkä jopa ripauksen joulua. Minun oli tarkoitus laittaa tämä pieni havu maahan, mutta tuohon se istuu niin kivasti etten ole raaskinut - vielä. 


* kaikki leikkokukat saatu Huiskulasta

Sunnuntaina tämä marraskuu vaihtuukin sitten jo joulukuuksi. Odotan sitä, mutta sitä enemmän odotan kyllä jo tammikuuta.

--
This sidetable on my terrace has some autumnal stuff: grasses, ilex, dried hydrangea. Conifer brings some wintery feeling among autumn.
--

/Sanna

Instagram   /   Facebook   /  Pinterest   /   Bloglovin'   /   blogit.fi


SHARE:

4 kommenttia

 1. Kivasti olet laittanut esille heiniä ja kasveja.Kierrätän myös meillä huoneista toiseen esineet, harvoin hankin uusia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - kiva kuulla, että tykkäsit!

   Kierrättäessä (oli se mitä tahansa) tulee aina hyvä mieli!

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig