6. marraskuuta 2019

Juttu Viherpihassa


Moikka vaan! Tulin hihkaisemaan työrintamalta yhdestä todella kivasta jutusta, jonka olen saanut tehdä. Joku viikko sitten ilmestyi Viherpiha 10/2019 ja siellä on minun kättenjälkiäni kymmenen sivun verran. Sieltä löytyy monenmoisia leikkokukkajuttuja; asetelmia, kimppuja ja kransseja. Minä olen suunnitellut, tehnyt työt ja kirjoittanut tekstit ja loistava Katri Haavisto on ikuistanut ne tyylikkäiksi valokuviksi.


Yksi kuva oli päässyt jopa kanteen, joten tämä oli pienen kuoharin paikka kyllä. Ja itseasiassa samaisen lehden edellinenkin kansistailaus oli minun käsialaani. Tuntuu hienolta, että Viherpihassa on uskottu minun ajatuksiin ja näkemyksiin näin paljon.


Tämän lehden kukkatöiden ideana oli kuinka omasta puutarhasta ja lähiympäristöstä löytyy kaunista materiaalia vaikka kuinka paljon, kun vain katselee sillä silmällä. Loppukesä ja syksy ovat todella hienoa aikaa ja saa luovuuden kyllä ihanasti valloilleen.


Tosi kivoja projekteja nämä lehtijutut! <3

--
I've made some really nice projects for Viherpiha magazine. Here's an article about cut flowers from garden and nearby surroundings made to bouquets, arrangements and wreaths. 
--

/Sanna

Instagram   /   Facebook   /  Pinterest   /   Bloglovin'   /   blogit.fiSHARE:

4 kommenttia

 1. Tämä juttu ja nämä kuvat olivat todella kauniit!
  Henkäilin ihastuksesta, kun luin lehteä.
  Olet todella taitava ja idearikas! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos! Tätä juttua oli todella ihana tehdä ja tuntuu, että sain siihen sen vision tuotua mikä minulla oli. <3

   Poista
 2. Piipahdin kotimaassa muutaman päivän ja äidilläni luin jutut Viherpihasta! <3
  Kaunista!
  Marraskuun tunnelmahetkiä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, kiva kuulla, että tykkäsit!

   Ihania valoisia päiviä puolestaan sinne <3

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig