30. syyskuuta 2019

Mikä inspiroi juuri nyt?


Syksyhän se inspiroi juuri nyt! Siitä täytyy löytää ne kaikki hyvät puolet, jotta pimeys ja flunssa-aallot eivät veisi totaalisesti mukanaan. Ennen inhosin syksyä, ihan vaan sen takia että syksyn jälkeen tuli kamala, pimeä talvi. Tätä nykyä pidän itse syksystä, mutta en ole edelleenkään sinut pimeyden kanssa. Mutta en tullut tänne valittamaan asiasta jolle mitään ei voi, vaan iloitsemaan monista pienistä asioista - ne kun saattavat saada jopa ajatukset hetkellisesti pois niistä ei niin inspiroivista jutuista.

Hyggeily, kynttilät, kutominen, käsillätekeminen, aidot materiaalit, kohtaaminen, kuivakukat, savityöt, syksyinen kokkailu ja mm. juurekset, syksyiset salaatit, somessa vietetyn ajan vähentäminen, hengittäminen, mindfulness, pysähtyminen, lukeminen, sienestäminen, stressin purku. Siinä monia syksyisiä inspiraation aiheita. Näistä monesta ajattelin kirjoittaa myös täällä lokakuussa. Onko näistä aiheista jokin joka juuri sinua inspiroi?Inspiroivaa ja lämminhenkistä pian alkavaa lokakuuta. <3

--
A few things what inspire me at the moment: hygge, candles, knitting, natural materials, dried flowers, autumn cooking espaecially root vegetables and salads, decreasing social media time, breathing, pausing, reading, mushrooming, . 
--

/Sanna

Instagram   /   Facebook   / Pinterest   /   Versoileva   /   Bloglovin'   /   blogit.fi


SHARE:

2 kommenttia

 1. Luettelit ihania ilon ja inspiraation aiheita. <3
  Minäkin olen yrittänyt opetella tykkäämään syksystä. Ennen se tuntui miltei maailman lopulta. Mutta nyt tajuan, mitä kaikkea sellaista voi tehdä jota ei ehdi kesällä tekemään.
  Ja hengittäminen ja pysähtyminen on tärkeää. Siihen syksy antaa jotenkin tilaa.
  Kauniita hetkiä syksyysi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samaa sinne sinulle! <3

   Syksy on kyllä nyt minulle jo ihan erityinen vuodenaika. Talvi vaan saisi olla lyhyempi ja valoisampi ;)

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig