22. elokuuta 2019

Tummalehtiset ja harmaat kasvit


Niin kuin tiedät - mun sydän sykkii tummalehtisille (tai mille vaan eri värisille) lehtikasveille JA erityisesti hopean harmaille kasveille. Jos pitäisi nimetä joku lehtiväri ylitse muiden se olisi ehdottomasti harmaa. Hyvänä kakkosena tulee sit ne kaikki muut!


Tässä keinun edustalla on tällä hetkellä kokoelma erilaisia harmaita ja tummalehtisiä kasveja.


Tässä kokonaisuudessa huomio kiinnittyy ensimmäisenä tähän upeaan 'Angel Wings' villakkoon. Se on minun aivan todella suuri ihastus tällä hetkellä. Se on niin kaunis! Sillä on upean hohtavan hopeiset, suuret lehdet eli kyseessä on todella näyttävä tapaus. Uutuuksia ja erikoisuuksia ei tällä alalla tule ihan koko aikaa, mutta minä olen kyllä haukkana niitä lähestulkoon aina bongailemassa. Minun kiinnostus ja polttoaine kun on niissä ei-niin-tavallisissa kukissa ja kasveissa.


Toinen upeus on tämä mustalehtinen mustakäärmeenparta. Nuo mustat lehdet jotenkin minua vain viehättävät niin paljon! Sain tämän muuten talvetettua kasvimaalla multaan upotettuna. Jei!


Sellaisia torstaiterveisiä täältä tällä kertaa! Voi hyvin <3

--
I love dark and grey leaves in plants. Especially now Senecio 'Angel Wings' is my big favourite.
--

/Sanna

Instagram   /   Facebook   / Pinterest   /   Versoileva   /   Bloglovin'   /   blogit.fi

SHARE:

6 kommenttia

 1. Oi, nää on munkin lemppareita!
  Täällä keidasta koristaa myös tuo ihana villakko. Se on todella hauskan näköinen ja lehdet niin pehmeät, että tekisi mieli ihan silittää sitä ohimennessään.
  En ole värien rakastaja, mutta nämä tummalehtiset kasvit tuovat puutarhaan sitä jotakin. Niitä harrastan juurikin näiden hopeisten ja valkokukkaisten kasvien rinnalla.
  Kiitos taas niin kauniista ja inspiroivista kuvista ja mukavaa torstaita sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi villakko on kyllä niiiin erityinen. Ihan mahtava lisä kesäkukkiin!

   Ihanaa alkanutta viikkoa sinne!

   Poista
 2. Samoista väreistä pidän minäkin:) Täytyykin pistää muistiin tuo villakko ja mustakäärmeenparta. Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Kyllä harmittaa, rusakko kävi syömässä ulkoruukuista mustan koristeapilan. Kahdessa ruudussa todella upeasti kasvanut koko kesän. Yhden yön aikana hävinnyt niin varmaan koko rusakkoperhe ollut iltapalalla mun kukkaruukulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, voi tiedän tunteen! Mulla on erityisesti keväällä rusakot kukkaruukuissa, kun niillä ei vielä ole niin paljon muuta syömistä.

   Mutta onneksi koristeapila on kestävä, ja voi olla ettei ole moksiskaan, vaan kasvattelee uudet lehdet. Jos ei kylmä kerkeä tulla ennen.

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig