7. elokuuta 2019

Persikkainen kukkakimppu ilman vihreääHello, tein tämän kuviin tallennetun kimpun alkukesästä, mutta en ole sitä tänne asti saanut laitettua. Until now.


Olen ollut ja olen edelleen suunnattoman ihastunut kimppuihin, jotka on koottu ilman vihreitä. Lookki on ihanan moderni ja trendikäs. Tässä muutenkin yhdistyy moni juuri tämän hetken ihana väri: persikka, koralli, tumman purppura ja luonnollinen valkoinen. Mikä jottei siihen välivihreitäkin voisi laittaa, mutta paras näin.
Kukkina tässä ovat pioni 'Coral Sunset', tulppaani 'Copper Image', revonhäntä 'Yearming Desert' ruusu 'Caraluna', japaninvaahtera ja kärsämö 'Cleopatra'. Tykkään niin tällaisten vähän ei-niin-tavallisten väriyhdistelmien miettimisestä ja tekemisestä. Ihan parasta! 


Tiesithän, että minulta voi tilata myös leikkokukkatöitä? Kimput, asetelmat, kranssit, tyylit ja värit, tapahtumat, lanseeraukset ja juhlat onnistuvat just sun toiveiden mukaan Kukkalan tyylillä - täältä kotistudiolta.


Nyt ihanan loistavan mahtavaa viikkoa täältä Espoosta. Moni muuten sanoo, että vielä ei saa mainita sanaa SYKSY. Mun mielestä syksyä on jo ihan selkeästi ilmassa. On ollut niin kuivaa, että kasvit jo kellertäää, tuuli on syksyn oloinen ja illat ja aamut viileitä. Ja hei, huomenna täällä alkaa jo koulut! Huh hei!

--
I made this bouquet some time ago already. There are all my favourite colours and many favourite materials as well.
--

/Sanna

Instagram   /   Facebook   / Pinterest   /   Versoileva   /   Bloglovin'   /   blogit.fiSHARE:

8 kommenttia

 1. Aivan ihana kimppu! <3
  Munkin puutarhaa hiipii pikkuhiljaa myös persikkaa, juuri tuon tumman purppuran ja valkoisen kaveriksi. Tajusin vasta tänä kesänä, kuinka hyvin käyvätkään yhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos kovasti! <3

   Kuulostaa loistavalta nuo värivalinnat ja -yhdistelmät!

   Poista
 2. Todella upea kimppu ja ihanat kasvivalinnat, eikä tuohon kaipaa yhtään vihreää<3 Persikan sävyt ovat kauniita niin kimpuissa kuin puutarhassakin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen hyvin samoilla linjoilla tuosta vihreättömyydestä :)

   Persikkainen on totta tosiaan todella kaunis väri myös puutarhassa.

   Poista
 3. Kauniita sävyjä ja kaunis kimppu. Eilen kukkakaupassa huokailin nykyisiä leikkokukkien utuisia sävyjä, vaikka juuri nyt hakusessa olikin vaaleanpunaista :)

  Nyt vihdoin sadetta luvassa, toivottavasti ei tule liian rajusti ja tiputtele hedelmien raakileita puista. Muistakaan, milloin olisi viimeksi satanut muutamaa pisaraa enempää! Kehä kolmosen tuolla puolen jos sataa, mutta ei taatusti täällä Pitkäjärven puolella. Jos viime yönä olisin jaksanut nousta sängystä, olisin mennyt pyörimään sateeseen, niin onnellinen olin herättyäni sateen kohinaan Ü

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos kommentistasi Sari! Ihana kuulla, että kimppu oli mieleen.

   Sadetta kyllä todella kaipaisi! Uskomatonta, että on taas ollut niin kuivaa. Onneksi eilen illalla tuli vähän, mutta eihän se mihinkään riitä. Mutta parempi kuin ei yhtään...

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig