7. elokuuta 2019

Persikkainen kukkakimppu ilman vihreääHello, tein tämän kuviin tallennetun kimpun alkukesästä, mutta en ole sitä tänne asti saanut laitettua. Until now.


Olen ollut ja olen edelleen suunnattoman ihastunut kimppuihin, jotka on koottu ilman vihreitä. Lookki on ihanan moderni ja trendikäs. Tässä muutenkin yhdistyy moni juuri tämän hetken ihana väri: persikka, koralli, tumman purppura ja luonnollinen valkoinen. Mikä jottei siihen välivihreitäkin voisi laittaa, mutta paras näin.
Kukkina tässä ovat pioni 'Coral Sunset', tulppaani 'Copper Image', revonhäntä 'Yearming Desert' ruusu 'Caraluna', japaninvaahtera ja kärsämö 'Cleopatra'. Tykkään niin tällaisten vähän ei-niin-tavallisten väriyhdistelmien miettimisestä ja tekemisestä. Ihan parasta! 


Tiesithän, että minulta voi tilata myös leikkokukkatöitä? Kimput, asetelmat, kranssit, tyylit ja värit, tapahtumat, lanseeraukset ja juhlat onnistuvat just sun toiveiden mukaan Kukkalan tyylillä - täältä kotistudiolta.


Nyt ihanan loistavan mahtavaa viikkoa täältä Espoosta. Moni muuten sanoo, että vielä ei saa mainita sanaa SYKSY. Mun mielestä syksyä on jo ihan selkeästi ilmassa. On ollut niin kuivaa, että kasvit jo kellertäää, tuuli on syksyn oloinen ja illat ja aamut viileitä. Ja hei, huomenna täällä alkaa jo koulut! Huh hei!

--
I made this bouquet some time ago already. There are all my favourite colours and many favourite materials as well.
--

/Sanna

Instagram   /   Facebook   / Pinterest   /   Versoileva   /   Bloglovin'   /   blogit.fiSHARE:
Blogger Template Created by pipdig