12. elokuuta 2019

Inspiraatio - kun vuodenaika on vaihtumassa

Kuva: Flower Council of Holland

Tiedän, tiedän! Ei ole kiva puhua vielä syksystä, kun kesäkin on kääntynyt vasta loppukesään, mutta silläkin uhalla minä nyt vähän puhun. Olin ennen kova syksynvihaaja, mutta nykyisin se on erittäin ihana vuodenaika. Pidän sen väri- ja materiaalirunsaudesta, niittymäisyydestä, vähän vallattomasta ja huolettomasta olemuksesta. Kesän kepeys on takana ja ainakaan vielä alkusyksystä ei halua edes ajatella talvea, vaan keskittyä aistimaan käsillä olevaa vuodenaikaa joka solulla. Syksyssä on jopa oma, inspiroiva tuoksunsa. Tässä ajatustunnelmassa seuraavassa inspiraatiota Floradanialta, Flower Council of Hollandilta, tinekhomelta, Affarilta ja Granitilta.

O Ylimmän kuvan heinät ja vähän sinne päin huoleton tunnelma iskevät täysillä juuri nyt.

Kuva: Floradania
O Voi tuollainen vanha lautashylly olisi oiva tavaroiden säilytyspaikka myös ulkona katoksen alla tai varastossa. Kaikki tarjottimet ynnä muut saisivat arvoisensa paikan.

Kuva: Floradania

Kuva: Floradania 

O Ikisuosikkini keijunkukka violetti- ja vihreälehtisenä. En varmaan ihan hetkeen lakkaa hehkuttamasta tätä mahtavaa perennaa, niin upea se on! Ja helppohoitoinenkin vielä.


Kuva: tinekhome

Kuva: Granit

O Nukkuminen. Niiiin tärkeä asia. Minusta tuntuu, etten ole vielä löytänyt ihan täydellistä sänkyä, mutta kun ei sitä ihan koko ajan viitsisi olla vaihtamassakaan. Tuollainen sängynpääty ja ah, niin upean väriset lakanat. Voisiko ihan vaan tämän visuaalisen onnellisuuden takia tuntua aamulla mahtavalta? 

Kuva: Garnit

Kuva: Affari
O Näin kesänloman jälkeen töiden alettua sitä taas katselee omaa työpistettä sillä silmällä. Miten tästä voisi saada viihtyisämmän ja visuaalisesti inspiroivan? Näissä molemmissa voisin kuvitella viihtyväni, mutta entä kun ergonomia on numero yksi? Kuinka ne kaksi asiaa saa yhdistettyä? 

Kuva: Affari

Kuva: Affari
O Kuivakukat. Olen jo päässyt työskentelemään kuivakukkien kanssa, ja kyllä - edelleen ne tuntuvat kivalta. Ja voi kuinka trendikkäitä ne ovatkaan juuri nyt! Olen ennustanut että tänä syksynä kuivakukat rulettaa ihan täysillä!

Kuva: Granit
O Siis wau! Onko tuollaista maisemaa todella olemassa? Suoraan olohuoneesta katseltuna? Yksi mulle kiitos <3 Ja tuollainen sinapinkeltainen matto.

--
Some inspiration for the coming autumn.
--

/Sanna

Instagram   /   Facebook   / Pinterest   /   Versoileva   /   Bloglovin'   /   blogit.fi


SHARE:

8 kommenttia

 1. Noh, kyllä se syksy saa tulla noin kauniiden kuvien myötå.

  VastaaPoista
 2. Oi, miten kauniita kuvia olet valinnut. Ja, niin ihanan syksyisiä inspiraatioita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jokaisessa kuvassa on jotain mikä iskee täysillä!

   Poista
 3. Upeita syksyn inspiraatiokuvia! Odotan jo syksyn tuoksua ja kauniita värejä, vaikka tykkään tosi paljon tästä elokuunkin tunnelmasta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elokuu on ihana! Alkukuusta on kesä ja loppukuusta syksy :)

   Poista
 4. Mahtavia sävyjä ja inspiraatiota! <3
  Elokuu ja syyskuu saavat aina kaipaamaan hieman lämpimämpiä sävyjä. Varsinkin tuleentuneen viljan sävy on mulle niin mieleen.
  Ja työpöytää ja -huonetta tekisi mieli myös aina uudistaa. Vähintäänkin ostaa uusia kyniä ja vihkoja, kuin koulutarvikkeita ikään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, työpisteen update on aina paikallaan elokuussa! Jostainhan sitä inspiraatiota täytyy saada :)

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig