9. heinäkuuta 2019

Olohuoneen update


Olohuone on saanut pienen updeitin. Itse asiassa mikään muu ei ole muuttunut paitsi seinän väri, mutta sehän tuo fiiliksen kuin jotain vieläkin isompaa muutosta olisi tapahtunut.


Vaikka onhan siinä seinän maalaamisessakin aina oma operaationsa. Jopa niin paljon, että tämä projekti on tainnut odotella sellaiset puoli vuotta. Nyt pienen kesälomasen pätkän jälkeen päätin, että nyt tai ei koskaan. Listat irti, sivuseinien ja lattian suojaus ja valkoista maalia vihreän seinän päälle. Oli muuten sen verran tumma se vihreä, että täytyi vetää kolme kerrosta pohjamaalia päälle, että sain sen piiloon. 


Sitten kivoimpaan osuuteen eli kalkkimaalin sutimiseen. Olen käyttänyt monessa huoneessa harmaan eri sävyjä Kalklitirin kalkkimaaleista (mm. täällä). Tähänkin seinään luulin ostaneeni beigeen taittavaa harmaata, mutta lopen se onkin beige, jossa on aivan inanen harmaata. Sävy on Celadon primo ja sitä on tässä kaksi kerrosta. Kauhistuin tätä  beigeyttä aluksi, mutta nyt en voisi olla kyllä tyytyväisempi lopputulokseen. Se on harmoninen ja lämmin ja muistuttaa kummasti Kalajoen hiekkadyynejä (josta juuri palauduimme).Omaa silmää hieman ihmetytti tyystin kaiken vihreän katoaminen tästä tilasta, mutta a) kaikki viherkasvit ovat terassilla ja b) SE VIHREÄ SEINÄ on nyt gone. Jiihaa sanon minä!


Mitä sinä tykkäät beigestä seinästä?

--
I chanced the colour of my living room's wall. It used to be greenish and now it's Kalklitir's Celadon primo shade. A beautiful beige.
--

/Sanna

Instagram   /   Facebook   / Pinterest   /   Versoileva   /   Bloglovin'   /   blogit.fi

SHARE:

2 kommenttia

 1. Heippa. Kiva on väri tuo. Paitsi, että se vihreä sykähdytti niin paljon, että maalasin mun makkarin yhden seinän sen väriseksi. Viidakkomakkari siis :). Mut hieno lopputulos tuo on tuo uusi beige.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) onpas hauska kuulla! Viidakkomakkari kuulostaa itseasiassa kivalta! Viherkasveja paljon, niin sehän on just hyvä.

   Tykkään tästä beigestä ihan valtavasti! Se on niin harmoninen ja lämmin olematta kuitenkaan yhtään räväkkä.

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig