8. kesäkuuta 2019

Haagan Alppiruusupuistossa kukkii


Haagan Alppiruusupuistossa kukkii nyt ihan valtoimenaan. Puistoatsaleat olivat keskiviikkona todella runsaassa kukassa, ja alppiruusut aloittelivat omaa kukintaansa.Minusta tuntuu, että atsaleat eivät ole kukkineet noin valtavasti edellisinä vuosina. Toki ne ovat kasvaneet kokoakin ihan todella paljon, joten sekin saattaa vaikuttaa. Mutta kuinka vaan, häikäisevän hienoa tuossa puistossa juuri nyt on.


Siellä oli aamupäivällä ihan älyttömän paljon porukkaa. Iloisena kyllä katselin kuinka jengi on ottanut tämän paikan omakseen. Muutenkin tuntuu, että vuosi vuodelta kaikissa puutarhaan, kukkiin ja kasveihin liittyvissä paikoissa on kiinnostunutta porukkaa enenevässä määrin.


Jos kaipaat värejä, niin tänne kannattaa tänä viikonloppuna ja ensi viikolla suunnata. Nämä helteet ovat kyllä vaikuttaneet kukinnan kestoon, mutta huomisesta lähtien taidettiin luvata viilenevää. 

Tiedätkö missä tämä paikka sijaitsee? Laita navigaattoriin Laajasuontie 35, Helsinki --> follow the crowd --> ja löydät kyllä perille.

--
Rhododendron Park in Helsinki is in full bloom. 
--

/Sanna

Instagram   /   Facebook   / Pinterest   /   Versoileva   /   Bloglovin'   /   blogit.fiSHARE:

2 kommenttia

 1. Tuo on kyllä ihana paikka, kävimme siellä toissa kesänä kesälomareissulla!
  Harmi vain että on niin kaukana täältä käsin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä se pysyy vuodesta toiseen! Ei ole siis kadonnut minnekään, kun seuraavan kerran pääset paikalle ;) Mahtavaa kyllä, että Helsingissä tällainen(kin) paikka on olemassa!

   Olen käynyt monen vuoden ajan siellä joka kevät/kesä, ja on ollut hauska seurata kuinka atsaleat kasvavat isommaksi ja näyttävämmäksi vuosi vuodelta.

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig