28. toukokuuta 2019

#versoilevaflatlay


#versoilevaflatlay on käynnissä oleva haaste Instagramissa. Me versoilevat halusimme haastaa Instagramin käyttäjiä katsastamaan omaa puutarhaa ja kasvukautta vähän uusilla silmillä. Siksi #versoilevaflatlay!


Flatlayhän on suosittu kuvanottotapa juurikin Instagramissa. Se on kuva, joka on kuvattu suoraan ylhäältä alaspäin. Kuvassa on usein meikkejä, vaatteita, ruokaa jne, mutta nyt tässä Versoilevan tapauksessa kukkia, lehtiä ja oksia tai jotain muuta mikä liittyy puutarhaan. Flatlayssä kuvattavat asiat on aseteltu tasaiselle alustalle niin, että ne muodostavat kauniin, yhtenäisen kokonaisuuden.Olitpa sinä sitten pihan, parvekkeen tai palstan omistaja tai käyt usein kukkakaupassa, hyppää tähän haasteeseen mukaan torstaisin. Me jaamme teidän otoksia Versoilevan Instagramin Stooreissa ja muissa kanavissa krediittien kera. Nämä postauksen kuvat ovat kaikki Kukkalan Instagramista ja niissä olevat puutarhan herkut ovat omasta puutarhastani. Näistä jää kauniit, kootut muistot siitä, kuinka kevät, kesä ja syksy eteni vuonna 2019. 


Happy flatlaying!

--
Flatlay pictures from my garden. These pics are part of #versoilevaflatlay challenge on Instagram.
--

/Sanna

Instagram   /   Facebook   / Pinterest   /   Versoileva   /   Bloglovin'   /   blogit.fiSHARE:

2 kommenttia

  1. Voi, tää on kiva! Ja kauniit flatlayt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tällä tavalla kevään/kesän/syksyn etenemisen seuraamisesta tulee hauska tapa. Kuviin kun palaa, näkee aina hyvin mitä juuri sillä viikolla on ollut kukassa/kauniina.

      Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig