5. toukokuuta 2019

Terassin cozy corner


Yhteistyö: Huiskula *

Se viime viikon lämpö hullaannutti ihan totaalisesti. Tuli yhtäkkiä todella kiire laittaa paikkoja kesäkuntoon. Niin kuin sitten totesimme, niin ei se kovin kauaa kestänyt - kylmät tulivat takaisin. Ei sillä, itse ihan tykkään, että tässä vaiheessa on vähän viileämpäää, niin ei kaikki kuki liian nopsaan. Toisaalta kylmyys kyllä vähän rajoittaa tuota kesäkukkapuolta. Monetkaan kun ei kestä pakkasöitä.
Olen nyt siinä lämpöaallon tuomassa puuskassa kuitenkin vähän laittanut paikkoja kuntoon. Ja asetellut kasveja paikoilleen (ja roudannut niitä ees taas sisälle yösuojaan). Tein alaterassille lavasohvan. Se on ollut siinä ennenkin, mutta ei viime kesänä. Nyt kaipasin sitä takaisin, joten ei muuta kuin kuormalavat kellarista esille, ja patja päälle. Ja sohva on valmis.Pienen kesäpöydän tein pienistä lavoista ja asettelin siihen päälle laattoja. Osa on tinekhomen ja osa ylijäämiä eteisen lattiasta.Kukkina tässä on ihana hortensia ja laventeli sekä lankaköynnös. Laventelin tuoksua ei voita mikään. Jaksan aina hehkuttaa eri tuoksujen ihanuutta, mutta voi pojat miten tärkeitä ne minulle ovat.


Lankaköynnös on monivuotinen suosikkikesäkukkani. Ja nimenomaan tällä tavalla yksistään.
Tässä lavasohvan nurkassa aion chillailla seuraavina kuukausina - silloin kun maltan. Siemailen piparminttuteetä ja napsin lakritsitaateleita - ja pörhentelen laventelipuskaa. Ihana mielikuva, joka toivottavasti toteutuu usein.


Miltä teidän cozy cornerit näyttää?


* laventeli ja hortensia saatu
Huiskulasta.


--
My little cozy corner for the coming summer. 
--

/Sanna


Instagram   /   Facebook   /   Pinterest   /   Versoileva   /   Bloglovin'   /   blogit.fi


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig