29. huhtikuuta 2019

Persikkainen kimppuRakastan persikkaisia ja hieman utuisia kukkien sävyjä. Onneksi nykyisin on saatavilla paljon poltettuja ja murrettuja sävyjä, koska ainakin minusta ne ovat niitä kauneimpia. Monet kirkkaat värit hyppäävät pahasti silmille - ainakin vielä. Sekin aika saattaa joskus koittaa että niistä tykkäilen. Never say never. Mutta nyt edelleen sydän sykähtelee näille murretuille sävyille. 
Tätä kimppua lähdin siis suunnittelemaan murretut ja utuiset oranssit mielessäni. Ruusut ja jaloleinikit siihen kutsuun vastasivat. Halusin yhdistää niihin valkoista ja ruskeaa. Ja taas kerran, mukana on tuoreiden kukkien lomassa kuivamateriaaleja.
Kimpussa on:
ruusuja, jaloleinikkejä, leijonankitaa, tasetteja, kuuruohoa, törmäkukan siemenkotia ja oksia.Ja taas kerran väreihin sopivat silkkinauhat viimeistevät lookin.
Tässä kimppu morsiamelle, joka  menee juuri tähän aikaan vuodesta naimisiin.Ihanaa viikkoa! Seuraavaksi tänne onkin luvassa vähän ulkopostausta puutarhasta.

Kaikki kuvat: Katri Haavisto Photography

--
This is a very peachy bouquet with a hint of white and brown. I think it matches quite well to this spring season.
--

/Sanna


Instagram   /   Facebook   /   Pinterest   /   Versoileva   /   Bloglovin'   /   blogit.fi


SHARE:

25. huhtikuuta 2019

Iso asetelma kuivista ja tuoreista materiaaleistaMinulta on viime aikoina kysytty aika usein kukkia yhteistyökuvauksiin. Teen styled shootteja oikein mielelläni, jos vain pystyn. Aina ei aikataulut tai lokaatio juuri sillä hetkellä mätsää, mutta mukavan usein kuitenkin. Olen järjestänyt niitä vuosien varrella itsekin. Niissä on kivaa se, että eri alojen osaajat laittavat hynttyyt yhteen jonkin tietyn kuvausteeman ympärille, ja saavat kuvia omaan käyttöönsä. Tämän postauksen kaikki kuvat ovat Laura Savoirin käsialaa. Tässä shootissa lähtökohtana oli se, että tunnelma olisi hyvin orgaaninen ja luonnollinen. Värimaailma liikkuu beigen eri sävyistä ruskeaan ja poltettuun punaiseen. Pidin ajatuksesta heti, koska pidän itsekin juuri tuonkaltaisesta värimaailmasta ja teemasta. 


Kuvauksin varten tein ison maassa seisovan asetelman. Tässä(kin) työssä kohtaavat tuoreet ja kuivat materiaalit. Olen nyt jotenkin niin innostunut niiden yhdistelemisestä, että ne näyttävät olevan nyt vähän kaikessa tekemisessäni mukana.

Asetelmassa on käytetty:

kuivat materiaalit:
pampaheinää, palmun lehtiä, eukalyptuksen oksia, jänönhäntää, järviruokoa, hortensian kukintoja, salanjalkaa

tuoreet materiaalit:
tummanpunaista jäniksenkäpälää, ruusuja, tädykettä, laukkaa


Toi mallin iiiihanan värinen pellavahaalari on not PERFECT LINEN. Ai vitsi tuollainen voisi olla hauska kesävaate.Tässä kuvauksessa mukana olivat:
photography: @laurasavoir
model: @monica.plaoum
florals: @kukkala.fi
jumpsuit: @notperfectlinen
hair & make-up: @essisaaarinenbeauty

--
I made a big flower arrangement for a styled photoshoot what Laura Savoir organised some time ago. I loooove all these muted colours. Arrangement in beige, brown, dark red and combo of dried and fresh materials. And look at the jumpsuit! It's so nice! 
--

/Sanna


Instagram   /   Facebook   /   Pinterest   /   Versoileva   /   Bloglovin'   /   blogit.fiSHARE:

21. huhtikuuta 2019

Terassielämää


Terassielämä on korkattu! Miten ihanaa onkaan juoda aamukahvi auringonpaisteessa. Jos on vähän viileää, takki ja viltti lämmittävät. Tunnen kyllä suurta onnea, että kevät on tässä vaiheessa. Edes harmaat päivät tai viileys eivät haittaa, kun seuraavana päivänä voi olla taas aurinkoista ja kunnon kaunis kevätsää. Talvi ei voi enää palata!


Kasvien kanssa puuhailu saa niin onnelliseksi. Vaikka kuinka sanon, että olen alkanut nykyisin sietämään talvea, kyllä sydän läikähtää kuitenkin ihan erillä tavalla tähän vuodenaikaan. 


Nämä ovat jo ties kuinka monennet keväthyasintit tälle vuotta. Jos minun pitäisi nimetä yksi kevätsuosikki, hyvin vahva ehdokas olisi kyllä hyasintti. Ja mikä tuoksu valtaakaan terassin. Oi kevät!


Ostin Kevätmessuilta tuollaisen ihanalehtisen pelargonin (Pelargonium panduriforme). Sen lehtien muoto muistuttaa viikunaa. Ihan superkaunis tapaus! En tiedä nimeä suomeksi, huikatkaa jos tiedätte.


--
Life at the terrace has started!
--

Kirjoittelin Versoilevaan ihanista tulppaaneista ruukussa. Sinne pääsee mm. tästä.

/Sanna


Instagram   /   Facebook   /   Pinterest   /   Versoileva   /   Bloglovin'   /   blogit.fiSHARE:

18. huhtikuuta 2019

Rosmariini ja herkkujuoma


Yhteistyö: Huiskula*

Se olisi pääsiäinen! Joka vuosi nämä(kin) karkelot tulevat yllättävän vauhdilla. Täytyy myöntää, että kodin koristelu munilla ja höyhenillä on jäänyt lasten kasvattamiin ruohoihin, piirustuksiin, askarteluihin ja pääsiäisoksiin. Itse olen lähinnä toiminut heidän apulaisenaan, ja siinä sivussa yrittänyt saattaa omat työt loppuun, jotta voidaan koko perhe ottaa muutaman päivän breikki.Mutta rosmariinit (Rosmarinus officinalis), ne ne kuuluvat minun pääsiäiseeni. Niistä nouseva tuoksu on mielestäni yksi parhaimpia tuoksuja mitä maa päällään kantaa laventelin ja mintun ja tomaattikasvuston ja ja....kanssa. Ylipäätään rakastan tuoksuja! Rosmariinin tuoksu on ihanan tumma.  


Näitä on nyt kaksi. Rungollinen ja tavallinen. Ne kannattaa aika pian hankkimisen jälkeen siirtää isompaan ruukkuun, jotta ne eivät pääsisi kuivumaan. Nämä ruukut ovat olleet minulla lasitetulla terassilla jo jonkun viikon, ja pakkanen - joka siihenkin tilaan pääsee - ei ole näihin vaikuttanut. Kestäviä ovat!Koska tuoksut - ja tietenkin maut ovat tärkeitä - ja halusin rosmariinin makua johonkin näin pääsiäisen alla - päätin tehdä kivan rosmariini-greippijuoman. Tämä on aika nopea tehdä. Juoma on pirtsakka ja mielestäni kivan värinen. Ja heittää kyllä ajatukset hauskasti pääsiäiseen. Käytin tässä juomassa verigreippiä, mutta jos haluaa keltaisempaa juomaa, niin varmasti tavallinen greippi tai appelsiinimehu käyvät yhtälailla.


Rosmariini-verigreippijuoma (kahdelle)

Aineet:
Rosmariinisiirappi
1 dl vettä
1 dl sokeria
4 rosmariinin oksaa

Juomaan:
3 dl tuorepuristettua verigreippiä
3 dl kivennäisvettä
Rosmariinin oksia koristeluun

Valmista ensin siirappi. Laita kattilaan vesi, sokeri ja rosmariini. Keitä hiljalleen n. 10 min. Jäähdytä.  Purista mehu greipeistä. Annostele laseihin ruokalusikallinen siirappia ja 1,5 dl verigreippimehua sekä kivennäisvettä. Minä jätin hedelmälihan mukaan, mutta sen voi halutessaan siivilöidä pois. Sekoita ja koristele rosmariinin oksilla. Makupariksi sopii esimerkiksi gini.


Kuuluuko rosmariini sinun suosikkeihisi tuoksunsa - ja makunsa - puolesta?

Loistavaa ja aurinkoista pääsiäisbreikkiä!

* rosmariinit saatu Huiskulasta.

--
Rosemary. What a plant! It's beautiful and it's scent is perfect. Do you like? I made a drink of rosemary and grapefruit and yes, it's delicious!
--

/Sanna


Instagram   /   Facebook   /   Pinterest   /   Versoileva   /   Bloglovin'   /   blogit.fi
SHARE:

11. huhtikuuta 2019

Valkoinen ja punertavan beige morsiuskimppu


Jokin aika sitten tein hääkimpun valokuvaaja Laura Savoirin organisoimaan kuvaussettiin. Halusin nyt jakaa tänne teillekin näitä kuvia, niin kauniita ja herkkiä ne ovat.Kimppu on valkoisen ja vähän punertavan beigen sekä tuoreen ja kuivan materiaalin liitto. Siinä on valkoisia ruusuja ja butterfly leinikkejä, värjättyjä punertavan beigejä neilikoita, punaisia kengurunkäpäliä sekä vaaleita olkikukkia ja jänönhäntiä. Ja tietenkin pitkät silkkinauhat.  Tämä Aurora Raiskisen puku on kyllä yksinkertaisuudessaan niin kaunis. Itsehän menin kuitenkin naimisiin itse tekemässäni satiinitopissa ja -housuissa :) Tällaisen puvun olisin ottanut mieluusti, jos tällaisia olisi ollut tarjolla siihen aikaan, 14 vuotta sitten..


Tässä setissä osallisena olivat:
photogaphy: @laurasavoir
hair & make-up: @essisaarinenbeauty
florals: @kukkala.fi
dress: @auroraraiskinen
model: @mariahelinae

--
I made a wedding bouquet for a photoshoot what photographer Laura Savoir organised some time ago. 
--

/Sanna


Instagram   /   Facebook   /   Pinterest   /   Versoileva   /   Bloglovin'   /   blogit.fi

SHARE:

8. huhtikuuta 2019

Kevätmessuterveisiä


Tämän vuoden Kevätmessut olivat viime viikolla. En kerennyt tänne blogiin ollenkaan. Olin messuja edeltävät kaksi päivää rakentamassa K-Raudalle malliparveketta ja vihreyttämässä ja stailaamassa heidän isoa osastoaan Versoilevan porukan kanssa. Näin ison rypistyksen jälkeen tuntuu aina kaikkensa antaneelta. Niin nytkin.Tämä Versoilevan suunnittelemana partsi oli kooltaan 6 x 3 m. Siihen mahtui todella mukavasti day bed -alue - joka oli hieman korotettu, ruokailu/ruoanlaitto-alue sekä istutuspöytä. Takaseinän upean maalauksen teki Kati Jukarainen.
Viherkasvit ja yrtit vihreyttävät ja lämpöä tulee lattian puupinnasta. Tämän kokoisella partsilla viihtyisin itsekin oikein mieluusti.
Parvekkeen lisäksi tosiaan teimme ison osaston vihreytyksen, kukituksen ja stailauksen. Isoin rypistys oli kaksipuoleinen viherseinä, joka oli toteutettu leikkovihreillä ja -kukilla. 


Kirjoittelin Versoilevan puolelle enemmän tuosta parvekkeesta. Sinne pääset mm. tästä.

/Sanna


Instagram   /   Facebook   /   Pinterest   /   Versoileva   /   Bloglovin'   /   blogit.fi

SHARE:
Blogger Template Created by pipdig