28. maaliskuuta 2019

Keväinen kranssiYhteistyö: Huiskula*

Jiihaa! Olin suunnitellut jo tässä hyvän aikaa, että haluaisin vaihtaa etuoveen talvisen kranssin  tilalle keväisen sisarensa. Nyt viimein sain sen tehtyä. Toisaalta nyt on niin kovin ihanan keväiset säät, joten pakkokin se oli jo tehdä. Nyt voi heittää hyvästit talvelle ja ottaa kevät todella vastaan.


Tämän kranssin materiaaleina toimivat ikiviuhko, eukalyptus, kuuruoho, törmäkukan siemenkodat, vahakukka, mimosa ja höyhenheinä. Värimaailma sopii tähän aikaan vuodesta kuin nakutettu vihreästä harmaanvihreään ja luonnonvalkoisen kautta vaaleaan blushiin ja keltaiseen sekä hieman ruskeaan. Oikein kiva, miellyttävä ja raikas väriyhdistelmä sanoisin!Pohjana toimiva rengas on iso, joten tietenkin kranssistakin tuli valtava. Nauhaksi laitoin naturellin silkkinauhan ja tummanvihreän samettinauhan. On se kyllä uskomatonta miten materiaalivalinnoilla kranssistakin voi saada hyvin keväisen. Kranssit eivät todellakaan ole syksyn ja talven yksinoikeus. Vai mitä mieltä te olette?
Kranssi on nyt etuovessa roikkumassa. Vielä täytyisi laittaa ruukkuihin keväistä täytetty. Ei kevättarhurin hommat siis valmiita ole, mutta jotakin on saatu jo aikaiseksi. Ja siitä iloitaan just nyt. Jei!* kranssitarpeet saatu Huiskulasta.

--
I made a spring wreath to the front door.
--

/Sanna


Instagram   /   Facebook   /   Pinterest   /   Versoileva   /   Bloglovin'   /   blogit.fiSHARE:

10 kommenttia

 1. Kaunis! Ja mimosa tekee siitä myös pääsiäiseen sopivan. Huoh, minulla oli viime viikolla Israelissa käsissä juurikin mimosaa, eukalyptusta ja ikiviuhkoa, mutta eipä tullut kranssit mieleen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, wau! Kuulostaa ihanalta!

   Toi mimosa tekee kyllä tästä juurikin pääsiäiseen soveliaan, ja koko kevääseen tietty.

   Ihanaa kevättä sinne!!

   Poista
 2. Kaunis kranssi! Juuri eilen sanoin miehelle, että tänään on heitettävä tuo talvinen kranssi ovesta pois. :) Tuollainen keväinen kranssi sopisi hyvin tilalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kauniit säät tekee sen, että on vaan käytävä tuumasta toimeen. Talvi on nyt mennyt (vaikka meillä on vielä ihan älyttömästi lunta)! Kevät on täällä! Tänä aamuna oli 6 astetta lämmintä, joten josko ne lumetkin sulaisi.

   Poista
 3. Hyvät värit! Kranssi kuuluu jokaiseen vuodenaikaan, täytyy vain olla silmää valita oikeat värit ja materiaalit, sinulla se taito on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos! Nautin kyllä suunnattomasti näiden kranssien tekemisestä. Ja yleensäkin värien ja niiden yhdistelemisestä, oli se sitten kransseissa tai vaikka ruukkuistutuksissa.

   Poista
 4. Aivan ihana kranssi! Sopii muuten erityisen hyvin sävyjensä puolesta tänne sinun blogiinkin! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kyllähän ne omaa silmää miellyttävät värit ja sävyt sukeltaa sekä blogiin että real-lifeen.

   Kiitos <3

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig