13. helmikuuta 2019

Inspiraatio - kun talvi kääntyy kevääseen

Granit

Vielä ei todellakaan voi puhua keväästä! Mutta kyllä täytyy sanoa, että välillä todella keväisesti paistava aurinko ja räystäiltä tippuva vesi saa ajatukset ajoittain hyvin keväisiksi. Vaikka yritän ottaa nykyisin jokaisen vuodenajan vastaan turhia mukisematta, myös talven, niin kyllä se kevät on minun elämän eliksiiri ja muusani. I love kevät! Ja tiedän, että moni siellä tykkää myös. Siksi jo nyt pieni kevätinspiraatio tähän päivään. Kuvat olen poiminut eri yrityksiltä: Granit, Hemtex, Affari, Fiskars, FloradaniaFlower Council Holland ja Järvenpään Kukkatalo

Flower Council Holland
Flower Council Holland
Fiskars

O Odotan niin kevättöihin pääsyä! Kun lumi on sulanut ja maa paljastuu, nousee maasta kevään tuoksu. Rakastan sitä! Linnut laulavat ja uusi kasvukausi on edessä. Ruukut saa kaivaa varastoista, kasvimaan ja -huoneen laittaa kuntoon ja suunnitella ensin kevätkukat ja sitten kesäkukat. Kevät on vaan ihmisen parasta aikaa!

Floradania

O Kevään sipulikukat. Niitä odotan myös. En ole vielä hommannut ensimmäistäkään ruukkua, joten alkaisi olla jo korkea aika.

Granit
Hemtex

O Tyynykasat. Sinapinkeltainen, ruskea, vihertävä, ja hmmm, sininen. Ovatko sinun silmäsi jo tottuneet sinisen uuteen tulemiseen? Se näyttää yllättävän freesiltä ja oikean sävyisenä todella kivalta! 

Floradania
Affari
Affari
Affari
Granit

O Talven pimeys on vienyt mennessään jonkun viherkasvin, mutta aika hyvällä mallilla asia on tänä vuonna. Viherkasveissa parasta on tehdä niistä kokonaisuuksia pöydille, tasoille ja roikkumaan. Sillä tavalla kokonaisuus on näyttävä!

Järvenpään Kukkatalo / Sanna Rasku
Järvenpään Kukkatalo / Sanna Rasku


O Kynttilät, leikkokukat, kauniit ruukut, maljakot, viherkasvit, ilmakasvit. Siinä kivaa matskua oman kevään pöytäasetelman luomiseen. Kun värit mätsää, kokonaisuus näyttää hallitulta ja seesteiseltä, vaikka materiaalia on paljon.


--
Here is some inspiration for coming spring. We have so much snow that spring feels being so far away, but actually it's not. Welcome new season soon!
--

/Sanna


Instagram   /   Facebook   /   Pinterest   /   Versoileva   /   Bloglovin'   /   blogit.fiSHARE:

10 kommenttia

 1. No tässä sitä inspiraatiota kerrakseen! Ihania kuvia olet poiminut kevään kaipuuseen. Miten tuo vihreys näyttää niin ihanalta!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän valkoisuuden keskellä tarvii just nyt vähän väriä ja enteitä enemmänkin kevään koittamisesta. Samaa mieltä, että vihreys näyttää niin kivalta!

   Poista
 2. Oi, miten ihania keväisiä kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö? Kyl se kevät vaan on niin huippisaikaa! Ja ajatella, että se on taas edessä :) Jei!

   Poista
 3. Jestas, että oli ihana postaus! Täällä tuntuu jo kevät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hetkittäin tuntuu ihan keväältä! Niiiin mahtisjuttu! Ja se, että joka vuosi se tuntuu yhtä hienolta <3

   Poista
 4. Vielä kommentoin, että ihania juttuja tuolla Affarilla. Kukahan noita myy ja missä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hello, selvittelin Affarin jälleenmyyjiä. Sain heiltä vastauksen, että tuotteita myy: Ihana Kukkanen, Monday TO Sunday HOME, Cobello ja by Pia's.

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig