15. marraskuuta 2018

#kranssiLOVE 2/6


Hello! Taas viikko vierähti niin nopsaan, ja taas ollaan viikko lähempänä joulua. Hurjaaa! Mutta koska viikko tällä lailla joutui eteenpäin, niin nyt on taas #kranssiLOVEn aika. Heti, kun materiaali on tumman vihreä, minusta tuntuu, että kranssi on hurjan paljon jouluisempi. Vaikka tässäkään kranssissa ei ole mitään kliseistä joulua - paitsi ehkä havut - niin silti siinä on joulufiilis. 


Pohja on tällä kertaa koivusta. Minulla on pihassa kyynelkoivu, jossa on todella pitkät ja kivasti taipuvat oksat. Siitä syntyy rentoon kranssiin hyvä pohja. Pidän siitä, että oksia saa törrötellä sinne tänne, eli kaikkia oksia ei tarvitse sitoa tiiviisti yhteen.


Itse kranssimateriaaleina olen käyttänyt tässä siis erilaisia aika tumman vihreitä oksia. Niiden lisänä on myös vähän sinertävämpää ja harmaan vihreitä oksia (koko materiaalilista löytyy alempaa).


Kranssi on nyt kuvattuna ulko-ovessa, johon se sopii hyvin. Se on aika kookas, mutta samalla myös hyvin näyttävä.Rakastan tällaisia jouluisia ja talvisia vihreitä kransseja, joihin on käytetty paljon erilaisia oksia. Juuri se laaja materiaalikirjo tuo kranssiin mielenkiintoa ja jännittävyyttä.


Materiaaleina tässä kranssissa on:
- pohja koivun oksista
- sembramännyn oksia
- sugipuun oksia
- sypressin oksia
- eukalyptuksen oksia
- villiparsan oksia
- silkkipuun oksia
- silkkinauha


Tällaista tällä erää. Ensi viikolla taas uudet kranssikujeet!


Edellinen #kranssiLOVE-postaus löytyy täältä:
1. Ensimmäinen kranssi

---
This is my second #kranssiLOVE wreath of the season.
---

/SannaBlogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

4 kommenttia

  1. Taidokkaasti tehty. Tein viime talvena ensimmäiset omat havukranssini, vähän rouheampia. Niitä on tosi hauska tehdä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kranssit on mun suuri rakkaus!!!!! Aivan samaa mieltä, että niitä on niin kiva tehdä. Flowtilaan pääseminen niiden teossa on usein taattu.

      Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig