18. lokakuuta 2018

Syksyiset leikkokukat ja kurpitsavalot terassilla
Kaupallinen yhteistyö: Airam*

Terassilla ei enää vietetä niin paljon aikaa kuin kesällä, mutta haluan laittaa sen silti kivaksi. Sinne näkyy keittiön ja olohuoneen ikkunoista suoraan, joten mieluummin katselen kaunista tilaa kuin varastoa (ja siltäkin se aika-ajoittain näyttää!). Nyt tein terassin pöydästä huomion keskipisteen. 


Keräsin pöydälle erikokoisia pulloja, joihin laitoin kuivakukkia ja heiniä sekä marjaisia oksia ja hieman eukalyptusta. Kokonaisuuden värimaailma on hyvin ruskea hävähdyksellä harmaata ja punaista.


Tulevaa Halloween-teemaa silmälle pitäen laitoin tähän kolme Airamin hopeakurpitsaa*. Ne sopivat kokonaisuuteen hienosti ja tuovat ihan mielettömän kaunista valoa.


Nämä muoviset kurpitsat on tarkoitettu sisäkäyttöön, eli sateeseen niitä ei voi laittaa. Ne toimivat paristoilla, ja niissä on kuuden tunnin ajastin. Ne siis sammuvat kuuden tunnin kuluttua siitä, kun ne on laitettu päälle,  ja syttyvät uudelleen 18 tunnin kuluttua. Toki myös itse pystyy määrittelemään valoajan on/off -kytkimestä.Nyt kun täällä taas näyttää kivalta, tekisi mieleni kyllä todellakin kattaa tänne Halloween-teemainen dinner.Pimeän tultua kurpitsoista kajastaa pieni vieno valo.Joko siellä on tehty valmisteluja Halloweenia varten? Meillä nämä kurpitsat varattiin samantien lasten Halloween-hassutuksiin, joten käyttöä näille tuntuu tänä vuonna olevan.


Kukkalan Instagramista löytyy arvonta, jos mielisit itsellesi tällaiset kurpitsat Halloweenin juhlintaan.

* hopeakurpitsat saatu Airamilta

---
I made some centrepiece to my terrace's table with dried flowers, grasses, branches and berries. Light to this set comes from Airam's hopeakurpitsa seasonal lights. The feeling here is very airy and autumnal yet a little bit Halloween-like.   💚🌿
---

/SannaBlogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:
Blogger Template Created by pipdig