11. lokakuuta 2018

Syksyinen ja villi kukka-asetelma


Värit leiskuvat ulkona siihen malliin mahtavasti, että täällä ollaan ihan haltioissaan. Tänä vuonna olen nauttinut syksystä niin paljon. Siihen varmasti osasyynä ovat olleet nämä käsittämättömän kauniit säät, jolloin aurinko lisää puiden ja pensaiden upeaa hehkua. Luonnon tämän hetkisten värien innoittamana halusin tehdä itsekin hehkuvan syksyisen asetelman. 
Olin varannut asetelmaa varten tummia daalioita, vaaleita tertturuusuja, ikiviuhkoa, serruriaa 'Blushing Bride', suklaakosmosta, koristeporkkanaa, ruostekukan siemenkotia, pyökin oksia ja sananjalan aivan upean ruskeita lehtiä. Rakastuin tähän värimaailmaan samantien. Kaikkea se syksy teettääkin!


Nämä kuvat on kuvannut ihana Katri Haavisto, jonka kanssa minulla on ollut ja on ilo tehdä projekteja silloin tällöin. Paikkana on kaunis ja uuden elämän saava Pukkilan kartano Piikkiössä.
Tämä serruria 'Blushing Bride' on ihana ja kestävä leikko, jota morsiamet usein haluavat kimppuihin. Blogissa se on näkynyt aiemmin täällä kattauksessa.
Viininpunaista, valkoista, ruskeaa, murrettua oranssia. Ihana combo värejä!


Oletko sinä nauttinut tästä syksystä? Onko se saanut sinut tekemään yllättäviäkin juttuja?


Ensi viikolla postaan samasta värimaailmasta kimpun, joka vilahtelee joissain tämän postauksen kuvissa.

Kaikki postauksen kuvat: Katri Haavisto

---
It's so colourful and beautiful autumn in Southern Finland at the moment. I'm utterly inspired by all the tree colours and their colour combos. That's what made me do an arrangement with these colours. Lovely autumn I have to say! 💚🌿
---

/SannaBlogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:
Blogger Template Created by pipdig