25. lokakuuta 2018

Lomakylä Pariisissa
Bonjour! Viime viikon syysloma on vain vieno muisto enää, kun arki on taas alkanut. Noh onneksi on ihanat muistot - ja kuvia. Olimme siis Pariisissa, tai kyllä juu tuossa kaupungissa, mutta hyvin erilaisissa maisemissa kuin tavallisesti ajattelee, kun tuosta kaupungista puhutaan. Vaikka kävimme me yhden päivän myös siellä itse kaupungissa, mutta pääasiassa lomailimme hyvin rennosti lasten kanssa. Pääkohteemme taisivat olla kylpylä ja Disney Land. Löysin Disneyn huudeilta kivalta kuulostavan lomakylän nimeltään Villages Nature Paris, jossa vihreys tuntui olevan pääosassa. Tämä postaus on sieltä.


Ja totta tosiaan oli! Paikka oli vihreä kuin mikä! En muista hetkeen olleeni yhtä innoissani lomapaikkani puutarhoista ja kaikesta vihreydestä koko jutun ympärillä. Koko tämä paikka tuntui olevan vihreä ja ekologisuus edellä. Kattopuutarhat, vihreytetyt terassit ja seinät, iso lampi, maatila, kylpylä. Täällä ei tarvinnut myöskään pelätä, että joku juoksee auton alle. Autot kun jätettiin alueen laitamille keskitetyille alueille.


Paikassa oli sekä matalia kerrostaloja tai ehkä paremminkin luhtitaloja, joissa huoneistoja sekä erikokoisia mökkejä. Me majoituimme huoneistossa. Ylläoleva kuva on meidän asunnon oven edestä, ja se on toisessa kerroksessa. Aivan mahtavaa, kun kasveja oli joka puolella!Kaikki palvelutkin täältä löytyivät ruokakaupasta ravintoloihin ja kahviloihin. 


Noi seinäpuutarhat! Täynnään ihania, osittain tuoksuvia perennoja!

Kylpylä oli iso, ja siellä oli altaita sekä sisällä että ulkona, ja ne lämpeävät maalämmöllä. Ihan todella kiva paikka sekin, jota lapset rakastivat! Katolle pääsi kiipeämään, ja sekin oli vihreytetty - pääasiassa heinillä.Paikka on sen verran kookas, ja meillä ei ollut kuin viisi päivää tällä reissulla aikaa, joten päätimme, että tänne palataan vielä uudelleen. Kaikkia paikkoja kun ei keretty tutkimaan.


Kenelle tämä paikka soveltuu? Lapsiperheelle, joka ei halua lentää maailman ääriin. Ja joka haluaa viettää rauhassa aikaa yhdessä ulkoillen, urheillen ja kylpylöiden, mutta halutessaan pääsee suht näppärästi esim. Disney Landiin ja Pariisin keskustaan. Ruokahuollosta ei tarvitse murehtia alueen kaupan ja lukemattomien ravintoloiden vuoksi. Auto lentokentältä tänne olisi varmasti hyvä, mutta julkisillakin pääsee.

Alueella oli myös UPEA puutarha.  Postailen siitä piakkoin.

---
We were on holiday with my family last week in Paris. I found very interesting holiday village quite near of Disneyland Paris. This place is called Villages Nature. It was such a joy to see and experience a place which is so green and lush and garden-oriented. We will be back! 💚🌿
---

/SannaBlogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.

SHARE:
Blogger Template Created by pipdig