30. lokakuuta 2018

#hyggekimppu 5/5He hei, viimeistä viedään! #hyggekimppu 2018 blogisarja oli idea, jonka sain miettiessäni jotain hauskaa yhteistä tekemistä näin blogin ja somen välityksellä täällä inspiroivassa kukkien maailmassa tänä syksynä.  Hauskaa on ollut! Kiitos kaikille osallistuneille! Palaan vielä huomenna tähän aiheeseen ja saatte äänestää suosikkianne, mutta tänään vielä tämä viimeinen kimppuni. 


Halusin tehdä tästä viimeisestä aika harmonisen ja rauhallisen värimaailmaltaan, koska olen revitellyt aika yllättävänkin paljon näiden hyggekimppujen väritysten kanssa. Tätä kimppua varten kävin taas ojan penkalla ja puutarhassa keräämässä maitohorsmaa, hietakastikkaa ja hentohöyhenheinää. Lisäksi tästä löytyy aivan supersuloista ja ihanaa vaaleaa jänönhäntää ja värjättyä unelmaa. Ainoana kukkakukkana tässä kimpussa on vaaleita ruusuja. En ole aivan varma tuosta unelmasta, mutta halusin koittaa miten se värjättynä taipuu tällaiseen kimppuun. Kyllä se tuo mielenkiintoa ja tiettyä hauskaa kontrastia, mutta mutta...


...en tiedä. Mitä mieltä sinä olet värjätystä materiaalista kukkatöissä? Tällä hetkellä näkee yhtenä kukkamaailman trendinä aika paljonkin värjättyjä juttuja tietyssä tyylissä, jossa leikitellään hulluttelulla.Mutta anyway. Tällainen hyvin hyvin nude #hyggekimppu tällä kertaa. Koko kimpun voi jättää halutessaan kuivumaan, jolloin siihen saa jatkoaikaa hyyyvin pitkäksi aikaa :) Toinen tämän hetken trendi kun ovat just ne kuivakukat.

Edelliset neljä hyggekukkaiset kimput löytyvät täältä:
1. Ensimmäinen #hyggekimppu
2. Toinen #hyggekimppu
3. Kolmas #hyggekimppu
4. Neljäs #hyggekimppu


---
This is my fifth and last hyggebouquet of the season. 💚🌿
---

/SannaBlogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

8 kommenttia

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig