2. lokakuuta 2018

#hyggekimppu 1/5


Yhteistyö: Huiskula *

Hyggekausi on täällä! Ajattelen, että tällainen perushyggeily alkaa lokakuusta jatkuen pitkälle vuoden vaihteen toiselle puolella. Kuitenkin nyt kun se kausi on alkamassa, nyt siitä(kin) on kaikista eniten innoissaan. Kynttilät, takkatuli, ulkona vihmova sade ja tuuli, lämpimät viltit, sukan kutominen ja niin edespäin. Ne kaikki kliseiset hyggejutut! Ja tietenkin ne kukat. Eihän mikään kotoilu ja tunnelma ole mitään ilman kukkia.


Tein nyt kimpun, jossa materiaaleina on ruusun marjaisia oksia, neilikkaa, ikiviuhkoa, törmäkukan siemenkotia, sulkahirssiä ja silkkipuun oksia.
Tein kimpusta hyvin ilmavan, ja jätin kokonaan pois alun perin siihen suunnittelemani ihanan tumman hortensian. Tämä ilmavuus oli säilytettävä tällaisenaan! Kimppu on rakennettu sellaisista materiaaleista, että sen voisi jättää melkeinpä tällaisenaan kuivumaan.Sitten vaan hyggeilemään: valot vähäksi, kynttilät palamaan, teetä kuppiin ja sukkapuikot käteen.
* kukat saatu Huiskulasta.

Teen lokakuussa viisi kimppua teemalla #hyggekimppu. Saatte sitten kuun lopussa äänestää suosikkianne. :)

Ja jos sinäkin innostut kukkahyggeilemään, postaa aiheesta johonkin kanavaan ja käytä tägejä #hyggekimppu ja #kukkala.

---
This is my first hyggebouquet of the season. 💚🌿
---

/SannaBlogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

3 kommenttia

 1. Kaunis väripaletti <3 Mikähän ruusu tekee noin pieniä marjoja? -ovat tosi söpöjä :) Mukavaa lokakuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nämä ruusun marjaiset oksat ovat Hollannin leikkokukkia. En valitettavasti tiedä mikä kotimainen puutarharuusu tekisi tuollaisia pieniä.

   Poista
 2. Tämä on kaunis kimppu! :) Vaaleanpunaisia neilikoita oli tosin minun morsiuskimpussa, niin olen ehkä häistä asti ollut hieman puolueellinen, mitä neilikoihin tulee..

  VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig