9. syyskuuta 2018

Hiuskukat omasta puutarhasta


Hip hei! Täällä on tehty kukkaisia koruja. Kukkakoruissa on se ihana puoli, että ne oikeasti näyttävät AIDOILTA, koska sitä ne ovat! Viime vuosina kaikki tekokukista tehdyt hiuskukat ovat olleet pop (ja tykkään kyllä niistäkin), mutta nyt on ihanaa, että luonnon omista materiaaleista tehdyt korut ovat  todella nostaneet suosiotaan.


Kukkakoruissa pätee ehkä tärkeimpänä se, että valitsee kukat ja lehdet sieltä kestävimmästä päästä. Monesti kukkakorua ei kuitenkaan pidetä yllä päivätolkulla, vaan yhden päivän tai illan, joten ihan kaktuksista niitä ei tarvitse tehdä. 


Tämän korun minä aloitin tekemään taivuttelemalla alumiinilangasta pohjan, johon sitten aloin liimaamaan kukkaliimalla aluksi lehtiä pohjaksi. Käytin tähän nukkapähkämön ja isomaksaruohon lehtiä. Niiden päälle liimasin hopealankaa ja -lehtiä, eukalyptusta ja isomaksaruohon kukkia. Kaikki omasta puutarhasta.


Hiuksiin laitettavasta kukkaisesta korusta voi tehdä niin ison ja hörsyilevän kuin mieli lystää. Hiusseppele on pyöreä, mutta tällaisesta saa tehtyä eri mallisia juttuja. Ja tietenkin nämä saa kiinnitettyä hiuksiin juuri siihen kohtaan, kun se kampaukseen sopii. Sille, joka seppeleistä ei oikein välitä, mutta haluaisi joskus kukkia hiuksissaan käyttää, tämä on oikein kiva vaihtoehto.


Minä kiinnitin tämän hiuksissa sivussa olevan jakauksen kohdalle.


Tällainen hiuskoriste on helppo kiinnittää tavallisilla kampauspinneillä. Näin kukat pysyvät menossa mukana koko illan.


Jos kaipaat ideoita kuinka kukkia voisi pukea päälleen (muuten kuin vaatteissa), Pinterestistäni löytyy monia hauskoja juttuja.
Tein muuten samalla tekniikalla kukkakorut ranteeseen ja sormuksen Versoilevan artikkeliin, sinne pääsee tästä.

---
I made a flower jewellery for my hair from the leaves and flowers from my garden. 💚🌿
---

/SannaBlogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig