31. elokuuta 2018

Vaaleita loppukesän kukkia: daalia ja köynnöskrassi


Runsas loppukesä ja daaliat. Minun daaliani ovat nyt tänä vuonna aikalailla vaalean sävyisiä. Jokunen tummempi mahtuu joukkoon, mutta pääasiassa vaaleilla mennään. Ihanimpana tietty 'Cafe au Lait' lajike.


Se on ollut jo jonkin vuoden aivan lemppari daaliani. Sillä on niin supersävy, että ei kauniimpaa.Uusi tuttavuus on 'Maya', joka on keskeltä tummempi ja vaalenee reunoja kohden. Aika kiva tämäkin!
Lisäksi puutarhassa kukkii isoköynnöskrassi 'Milkmaid'. Se menee daalioiden kanssa kauniisti samaan sävymaailmaan. Näillä kuvin toivottelen kaunista, kuulasta ja leppoisaa alkavaa viikonloppua!

---
Dahlias 'Cafe au Lait' and 'Maya', and garden nasturtium 'Milkmaid' are in full bloom at the moment. And I LOOOOOVE them! 💚🌿
---

/SannaBlogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.SHARE:

4 kommenttia

 1. Oi, miten kauniit sävyt molemmissa daalioissa <3 Pitääpäs pistää lajikkeet muistiin, jos tulee jossain vastaan. Köynnöskrassikin on kauniin sävyinen. Leppoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, lähinnä näitä lajikenimiä kaipaa sitten taas keväällä, mutta viisas jos on, niin keräilee niitä omaa silmää miellyttäviä koko ajan ylös. Sitten on h-hetken lähestyttyä hyvät muistiinpanot, mihin vaan voi kätevästi palata.

   Poista
 2. Kyllä sinulla on kauniit suosikit. Itsekin iole laittanut tuota cafe au laita, mutta Maya on uusi tuttavuus. Ensi keväänä repeää taas ihan käsistä juurakko hulluus, kun näitä ihanuuksia on pompsahdellut wetee... jospa vaan laittaisikin daalioita... No en usko, että pystyn pitämään itseni kurissa kun kukat taas ilmaantuvat myyntiin:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, daaliat on niin täydellisen upeita, että niiden kukkimisen aikaan tuntuu juuri siltä, että tarviiko muuta ollakaan. Mutta todellisuudessa ne kukkii sen verran myöhään, että kyllähän sitä muutakin tarvitsee :)

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig