2. elokuuta 2018

Utuisen hempeä morsiuskimppu


Hellouuuu! Tänään tuli sellainen kiva tunne ja tarve kirjoitella leikkokukista. En ole hetkeen puuhannut leikkomateriaalien kanssa, ja kaipaan sitä ihan todella paljon! Mennään nyt siis aiheeseen kuvien muodossa.


Nämä kuvat on kuvattu keväällä (siksi mm. jouluruusu ja jaloleinikki!), mutta hääkimppu on äärimmäisen ajankohtainen väritykseltään(kin) just nyt! Keväällä ja kesällä ihanat utuisen hempeät värit tuntuvat erityisen ihanilta. Näin loppukesää ja syksyä kohden värimaailma luonnollisesti kaartuu vähän tummempiin ja täyteläisempiin sävyihin. Siinäpä sellainen värihaaste, että haluan ottaa sen seuraavaksi työn alle. 
Usein kukkatöitä tehdessä pääsen ihanaan flowtilaan, jossa keskityn vain siihen hetkeen. En mieti mennyttä enkä tulevaa, vaan keskittyminen on täydellisesti siinä hetkessä. Sitä taitoa opettelen nyt muutenkin. Mindfulness on nyt ja tulevan syksyn yksi pääteemoistani. Mutta se nyt siitä aiheesta, ja takaisin kimppuun. Tässä kimpussa on edellä mainittujen lisäksi   kukkina oksaruusuja, neilikkaa, sudenporkkana, kengurunkäpälä, eukalyptusta ja puuvillan oksia.
Rakastan pitkiä nauhoja hääkimpuissa, ja jotenkin ne kuuluvat niihin tällä hetkellä hyvin erottamattomasti. Nämä nauhat ovat suomalaisen Ainon, joka on kotimainen hääasustevalmistaja. Kannattaa tsekata muuten huipputyylikkäät sivut!Tällaisia hääkimpputunnelmia täällä tällä kertaa! Leikkoaiheita jatkossa luvassa ihan takuulla! See you soon babes!

Kaikki kuvat superihana: Katri Haavisto Photography

---
Here is a wedding bouquet I made already some time ago.  💚🌿
---

/SannaBlogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.


SHARE:
Blogger Template Created by pipdig