27. elokuuta 2018

Mikä just nyt inspiroi sisustuksessa?


Mikä sinua just nyt inspiroi sisustuksessa? Itselläni se on vaaleuden lisäksi luonnon monet sävyt. Muun muassa sinapinkeltainen näyttää taas muutaman vuoden tauon jälkeen todella kivan freesiltä.


Se kiehtoo jopa niin paljon, että oli hommattava ihanasti tätä syksyn sävyä toistava pellavainen pöytäliina H&M HOME:sta. Tykkään muuten näistä kyseisen ketjun pellavapöytäliinoista. Ne toimivat meillä välillä pöydällä, välillä sohvan päällä ja välillä muun muassa vilttinä.


Toinen juttu just nyt sisustuksessa ovat kaikki kuivakukat, siemenkodat ja heinät. Niiden väri on usein niin nappi, että taidan seuraavan seinämaalausprojektin sävyn napata ruskean ja oljen välimaastosta. Pientä syysprojektia siis pukkaa! Ai, että nämä nurmikohokin siemenkodat ovat kauniit! Pienenä yksityiskohtana mainittakoon, ettei hajuakaan miksi tuossa maljakossa on vettä!

Loistokasta alkanutta viikkoa! Inspiroivia hetkiä luonnossa, puutarhassa ja sisustamisessa. Näitä samoja juttuja vilahteli muuten tässä inspiraatiopostauksessa, klik. Niitä inspisajatuksia nyt siis toteutettuna!

---
Mustard yellow and dried flowers among other things inspire me at the moment so much. This season is also so beautiful, I have to admit!  💚🌿
---

/SannaBlogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

6 kommenttia

 1. Onpa tosiaan freein näköistä! Peukutan:) Mä tykkään kans noista H&M pellavaliinoista. Täytyykin varmaan hankkia kans joku "räväkkä" väri. Kivaa viikon aloitusta<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä kieltämättä aika räväkkä, mutta tykkään kans hirmusti!

   Kiitos, ja loistoviikkoa sinne!

   Poista
 2. Tummat sävyt kuten luumu ja tumma vihreä inspiroi minua syksyisin.Luonnon räiskyvä ruska, sammalet,jäkälät,kaikki ihanat värit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonnossa on niin paljon ihan mielettömiä värejä. Kaikki luettelemasi asiat inspiroi nyt huikeesti! On se oikeastaan onni, että meillä on vuodenajat 🍂

   Poista
 3. Kauniit kuvat! Täällä myöskin luonnonvärit on nyt nousseet kodissa esille. Pellolta taitoin muutaman heinän sisälle pulloon. Pullo ei vaan miellytä silmää, taidankin käydä ostamassa pullollisen sprayta, jospa pullo istuisi paremmin sisutukseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi onkin niin kätsää! Maalia vaan pintaan, niin uutta tulee!!

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig