10. elokuuta 2018

Kimppu puutarhasta


Tämä on sitä ihanaa aikaa, kun puutarhassa on paljon kukkavalikoimaa. Tänä vuonna tosin kuivuus on verottanut runsautta, mutta on siellä sen verran kivaa tarjolla, että kimpun jos toisenkin saa tehtyä. Ja minähän en ole fussy näiden materiaalien kanssa, vihreä kuin vihreä ja oksa kuin oksa melkein kelpaa. Aivan perinteiset kukat.... - no on niin perinteisiä. On melkeinpä parasta vähän haastaa itseään omituisilla materiaaleilla.Tähän vallattomaan valko-vihreä-burgundy-sinapinkeltaiseen-kimppuun keräsin muun muassa helminukkajäkkärää, syyshortensiaa, värinokkosta, ruiskaunokkia, basilikaa 'Magic Blue', sulkahirssiä, fenkolia ja jotain minttua.


Ihana loppukesä on täällä! Nautitaan täysin siemauksin kaikista pienistä onnen hetkistä. Paras hetki on just tämä tässä <3


---
I made a wild flower bouquet from my garden. 💚🌿
---

/SannaBlogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.

SHARE:

12 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. No kiitos! Tämä on vähän tällainen karun kaunis, mutta ehkäpä juuri siksi oikein passeli - varsinkin tähän vuodenaikaan.

   Poista
 2. Ihan unelma kimppu!
  Mä käytän usein myös yrttejä kimpuissa, ne tuovat ihanaa tuoksuakin kimppuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on ihan totta! Yrtit tuo kyllä monenmoista ulottuvuutta kimppuihin. Ja tuoksut on aina niin tärkeitä!

   Poista
 3. Ihana! Rento ja huoleton :) Itse tein nyt illalla sieneen pikkukimpun. Tajusin kukkia kerätessäni, että puutarhastani puuttuu tällä hetkellä kokonaan kevyet ja ilmavat "täytekukat". Onneksi aidan takana puoliksi meidän tontilla kasvaa kaitaröyhytatar, jonka kukat kävivätkin mainiosti keventämään asetelmaa. Teen kimppuja ja asetelmia usein, mutta melkein yhtä usein ne näyttävät siltä, että on vain kerätty sillä hetkellä kukkivia kukkia yhteen nippuun. Tämän illan suorituksesta olen jopa ylpeä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ne sellaiset ilmaa tuovat oksat, kukat, heinät ja muut hennot kasvit/kukat on mulle todella tärkeitä kimpuissa ja asetelmissa. Melkein mieluummin jätän isot kukka-kukat pois, mutta hentosia ei vaan voi jättää.

   Sinun tekemäsi kuulostaa ihanalta! Ja kaunis tarina sen takana!

   Poista
 4. Meillä on myös ihailtu mitä puutarhasta löytyy.Kasvit ovat nyt parhaimmillaan ja vihanneksia saa omasta pihasta.Auringonkukat ovat niin valloittavia väritykseltään.Parasta aikaa😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tämä hienoa aikaa! Yleensä olen tähän aikaan vuodesta ollut jo ihan kaihoisa kesän suuntaan, mutta nyt on jotenkin levollinen olo. Ehkä kesä oli oikeasti niin kesä, että sen perään ei tarvitse lainkaan haikailla :)

   Poista
 5. Kaunis, ihanat värit! Heinät ovat hurmanneet minut tänä kesänä - kuivuusko syynä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että olet löytänyt heinät! Kuulostaa hyvältä!

   Poista
 6. Ihana kimppu, semmoinen sopivan boheemi :)
  En ole koskaan tullut ajatelleeksi yrttejä kukkakimpussa. Heti huomenna täytyy testata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Boheemi kuvaa tätä kyllä hyvin! Sillä mennään mitä pihalta löytyy :)

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig