13. elokuuta 2018

Inspiraatio - kun kesä kääntyy syksyyn

Floradania

INSPIRAATIO

Viimeisimmän inspiraatiopostauksen olen tehnyt toukokuussa, jolloin totesin, että lämpöä on piisannut. Ja sitähän meillä oli koko kesän niin riittämiin, että nyt tuntuu jo ihan armolliselta, että sää on hieman viilentynyt. Puutarha kärähti paikoitellen ihan karrelle, mutta jospa niitä koko kesän kaivattuja sateita alkaisi hiljalleen tippumaan. Itse asiassa hieman jopa odotan syysiltoja, jolloin vettä vihmoo hurjasti, ja saa käpertyä sohvan nurkkaan. Tämän syksyä enteilevän postauksen kuvat olen poiminut Affarilta, Ikeasta, tinekhomelta, Floradaniasta ja Granitista. Mikä minua juuri nyt viehättää, kiinnostaa ja inspiroi - siitäpä seuraavasssa. Toivottavasti se inspiroi myös sinua! Tervetuloa syksy!

Granit
tinekhome
O Kuivakukat: erilaiset oksat, heinät ja siemenkodat kuuluvat erottamattomasti syyssisustajan kotiin. Ihanaa vuodenaika-ajattelua, joka saa näkyä sisällä. Se on minusta sisustamista aivan parhaimmillaan.

Affari
Affari
O Ja tietysti viherkasvit! Eihän niiden vaikutusta vaan voi jättää huomiotta tässä(kään) kohtaa vuotta. Puutarhamyymälöiden ja kukkakauppojen viherkasvivalikoima houkuttelee just nyt kiertelemään ja hamstraamaan kaikkea ihanaa ja vihreää. Ja noi korit seinällä. Tuollainen on nyt ehkä pakko toteuttaa tänä syksynä.

Granit
tinekhome
O Maanläheiset sävyt sisutuksessa. Jokasyksyinen sisustuskärpänen on kyllä toden teolla puraissut, ja  nyt tuntuu jopa, että pitkästä aikaa voisi tyynynpäällisiäkin vaihtaa. Sinapinkeltainen ja ruskea vetää puoleensa just nyt niin kuin kukat kimalaisia.

Ikea
O Jooga, pilates, mindfulness ja armollisuus itseä kohtaan, ja yleensäkin omasta itsestään huolen pitäminen. Siinä perinteisempien arjen elämän aiheiden lisäksi kattoteemaa tähän syksyyn. Se minkä verran teet, riittää! Ole siihen tyytyväinen.

Affari

O Kynttilät. Aah! Niitä olen jopa kaivannut, vaikka olenkin pyrkinyt kesällä elämään just tässä ja nyt. Nyt alkaa olla kuitenkin jo kynttilöiden aika, illat ovat sen verran hämärtyneet.  

Floradania
Floradania
Floradania

O Syyskasvit: mm. heinät, lankaköynnös ja keijunkukka. Ihanat, ihanat syksyä huutavat kasvit, vaikka näitä pidän ruukuissa kyllä muutenkin, jopa keväästä lähtien. Nyt on kuitenkin kesäkukkien aika siirtyä kompostiin, ja tilalle istutetaan syksyä. Iiihanaaa!

---
Here is my inspirational post about autumn. Summer is turning now a little bit colder season, and I actually feel quite excited about it! 💚🌿
---

/SannaBlogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.

SaveSave
SHARE:

4 kommenttia

 1. Nyt saa sisälle asetelmiin ja maljakoihin kaikkea kiva pihalta.Heinät ovat niin in!Laitoin eilen blogiini uudesta pikkumaljakosta kuvaa, viiruhelpiä ja oranssi kehäkukkanen siinä omalta pihalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin saa! Välillä kaikki todella outokin kannattaa ottaa harkintaan, koska niillä saattaa saada erittäin kivan lopputuloksen. Ja pienikin on kaunista :)

   Poista
 2. Kauniit inspis kuvat olet valinnut. Täällä juuri mietin, millaisia istutuksia pihalle laittaisin. Reilun viikon päästä kun on pihajuhlat edessä, kesäiset istutukset olisi vihdoinkin vaihdettava pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tykkäsin näissä jokaisessa kuvassa jostakin. Syksy kyllä jotensakin just nyt inspiroi. Kiva, kun sinulla on tulossa juhlat - ihanaa!!

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig