6. heinäkuuta 2018

Asuntomessukohde 30 Casa Terde: terassien sisustus ja stailaus by Kukkala


Kaupallinen yhteistyö: K-Rauta

Hip hei! Se olisi sitten päivä, kun Asuntomessut avautuivat yleisölle. Eilen alueella vietettiin mediapäivää, jossa minä olin mukana K-Raudan Ainoakodin kohteen kattoterassilla. Tämän kevään ja alkukesän upea projekti on nyt päätöksessä, ja voin olla iloisin mielin (vaikkakin haikeana), koska huikean kattoterassin sisustus ja stailaus onnistuivat niin kivasti! Olen lopputulokseen jopa oikein tyytyväinen. 


Kattoterassi itsessään on ihan mieletön, neliöitä on 67 ja siellä on aivan täysin oma rauha tiiviisti rakennetun alueen lomassa. Se on luksusta! Jaottelin ison alan neljään eri toimintoon: sohvaryhmän rentoutumiseen, loungen aurinkotuoleineen, grillaukseen sekä ruokailuryhmän ruuasta nauttimiseen.


Sohvaryhmässä on iso, mutta kevyt säänkestävää alumiinia oleva sohva, palkkiin ripustettu keinu ja keinutuoli, joten isommallekin porukalle riittää varmasti istumapaikkoja. Näkymä sohvalta on suoraan kivasti ovelle päin, ja koko terassi on silmien alla. Terassin grilliryhmän tekstiilit ovat K-Citymarketin Hemtex 24h syksyn 2018 mallistosta ja kaikki tyynyt ja torkkupeitot ovat Sotkasta.


Runsaat istutukset rytmittävät terassia ja tuovat viihtyisyyttä. Moni eilen kommentoi, että terassilla on ihanan välimerellinen fiilis. Siihen varmasti vaikuttavat isot oliivipuut, joissa on muuten ihania pikkuoliiveja tuloillaan.Sohvaryhmän tuotteet:
kulmasohva ja sohvapöytä Cello Alicante
keinutuoli Cello Comfy
ripustettava kolmen istuttava keinu
matto GraceLoungessa on kaksi aurinkotuolia auringonottoa varten sekä aurinkovarjo. Sen kanssa kyllä vain saa olla tarkkana tuulisella säällä. Eilen oli ihanan tyyni sää, ja varjo sai olla auki koko päivän. Tajusin tässä muuten, että rakastan aurinkovarjoja. Ne tuovat ihanan katon (varsinkin kun ovat isoja) ja siten huoneentunnun ulkona. Omasta pihastani tällainen puuttuu, mutta oikeassa paikassa ja riittävän isossa tilassa varjo on aivan ehdoton juttu.
Loungen tuotteet:
aurinkovuode Cello Marine
aurinkovarjo riippuva väri beige
sivupöytänä kuutio kukkalaatikko
kori Cello Maison
matto Grace x 2


Grillaus tällä kattoterassilla tapahtuu kahdella grillillä, kuinkas muutenkaan! Kesäkeittiö on kyllä ehdoton ja niitähän me suomalaiset rakastamme.


Apupöytinä tässä toimivat Pirkka-lehdessäkin (6-7/2018) esillä olleet kesäkeittiöpöydät, joiden tekemiseen löytyy DIY-ohjeet täältä, klik.


Grillausryhmän tuotteet:
kaasugrilli Cello Platinum 6
hiiligrilli keraaminen Cello QuantumKirjoittelinkin jo aiemmin tästä ruokailuryhmästä ja sen päällä olevasta raudoitusverkkotelineestä. Se ihastutti eilen monia kävijöitä, ja kuulinkin monia kivoja ideoita mitä kaikkea siihen voisi laittaa roikkumaan vuodenaikojen vaihtuessa. Amppeleiden ja lyhtyjen lisäksi esimerkiksi ketjuvalot, leikkokukka-amppelit, heinät, kranssit, joulukoristeet, matkamuistot, helminauhat jne vilahtelivat jutuissa. Mahtavaa innovatiivisuutta ja innostusta raudoitusverkon ympärillä oli kyllä ilmassa!Tein ruokailupöydälle kaitaliinan superihanista kuusikulmaisista marokkohenkisistä laatoista. Laattojen alla on huopatassut, jotta pöydän pinta ei naarmuunnu. Tätä kaitaliina voi mallailla aina uudestaan ja uudestaan. Näiden kaktusamppeleiden tekoon löytyy ohjeet täältä, klik.


Ruokailuryhmän tuotteet:


Alaterassilla on vielä pieni Cello 50s-sohva saunan jälkeiseen vilvoitteluun, ja senkin ympärillä ihanat istutukset. Näistä terassien istutuksista postailen vielä tarkemmin.Viimeinen istutusryhmä on sisäänkäynnin luona toivottamassa kyläilijät tervetulleeksi. 


Väsynyt, mutta onnellinen visualisti kiittää ja kuittaa! Kiitos K-Rauta huikeasta luottamuksesta! 

Täältä löytyy myös lisää minun ajatuksia puutarhajutuista, klik.

---
My part as a stylist at Housing Fair is now over. I'm so happy how everything turned out eventually. The roof top terrace is huge. I planned and made styling to this beautiful terrace which is 67 square meters in size. You can find the terrace from Ainoakoti Casa Terde's roof on number 30. Housing Fair opened today! 💚🌿
---

/SannaBlogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SaveSaveSaveSaveSaveSave
SHARE:
Blogger Template Created by pipdig