28. kesäkuuta 2018

Suunnittelematon tauko


Suunnittelematon tauko - sellainen minulla on ollut tässä jo yli kaksi viikkoa - nimittäin sosiaalisesta mediasta, blogista, töistä ja monesta muusta asiasta. Se on pitkä aika, ja varsinkin kun sitä ei ole millään tavalla suunnitellut tai valmistautunut siihen.


Olen ollut todella kipeänä. Kroppani on ihan jumissa, ja minut on nyt pakotettu vain olemaan. Yritän olla tekemättä mitään, ottaa rennosti, olla murehtimatta seuraavia askelia ja kuunnella itseäni ja kroppaani. Toimeliaana, ja projekti- ja touhuhakuisena se on todella vaikeaa. Mutta kaikki ei vain aina mene suunnitelmien mukaan, ja tämä on nyt ollut se hetki, kun on nöyrryttävä.


Mutta kyllä tästä vielä noustaan. En tosin tiedä millä aikataululla ja mitä sitten odottaa, mutta tahto on kova.Nämä kuvat ovat Toscanasta, jossa vietämme perhelomaa. Täällä oliivipuiden lomassa on ollut hyvä rentoutua. Pitäkää itsestänne huolta - kaikilla mahdollisilla tavoilla. 

See you soon 

/SannaBlogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.SaveSave
SHARE:

20 kommenttia

 1. Kropan jumeille lämpöä ja lempeyttä, omalle mielelle aikaa ilman vaatimuksia. Iso halaus toipumiseen ja ämpärillinen voimia nousuun <3
  Anna auringon ja kiireettömyyden tehdä tehtävänsä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana!! Sinulla on aina oivia vastauksia kaikkeen ♥

   Poista
 2. Paranemisia Sanna <3 Joskus elämä pistää jarrut päälle, silloin pitää vaan lepäillä ja elpyä :)

  VastaaPoista
 3. Nauttikaa ihanasta Toscanasta ja auringosta, hyvästä ruuasta ja kiireettömyydestä. Kyllä sä ehdit vielä taas touhumaan:) Toipuminen vaan vie aikansa, halauksia<3

  VastaaPoista
 4. Toivotaan, että pian saat itsesi kuntoon. Puitteet on ainakin kohdillaan toipumiselle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Puitteet sattuu olemaan nyt tällä hetkellä hyvät :)

   Poista
 5. Nautinnollista lomaa, juuri sopivaa rentoutumista ja toipumista Sanna-ihanainen! <3
  Olen niin onnellinen puolestasi, että olet noin kauniissa maisemissa. Se varmasti auttaa toipumisessa ja lepäämisessä. Hengitä ja katsele ympärillesi, se riittää.
  Paljon halauksia ja levollisia päiviä! <3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Riinaseni ♥ Sä olet kyllä sellainen valo ♥

   Poista
 6. Täällä on ollut samanlaisia kokemuksia terveyden kanssa.Kaksi viikkoa ihme kipuilua mahan kanssa.Ja on kyllä pysähdyttänyt,kun vain olla vaan.Toivon sinulle paranemisia ja lepoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I so feel you ♥ Kun oma terveys pettää siinä kaikki muukin jää, kun ei voi tehdä mitään.. Todella raskasta tietysti fyysisesti, mutta myös henkisesti. Levollisia ajatuksia sinne sinulle ♥

   Poista
 7. Paranemista! Eikä ollenkaan huono asia, että on lomalla vaan rennosti ja muille läsnä. Tsemppiä askeliin. Muista, että yllättävän paljon voi tehdä asioita jo pienilläkin askelilla. Elämällä on annettavaa kaikissa muodoissaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati ❤️ Nyt kun tuntuu jo vähän paremmalta, niin onnellinen voi olla tähän tilanteeseen! Saa viettää aikaa lasten kanssa, eikä olla raatona sängyn pohjalla.

   Ja nimenomaan - pienillä askelilla edetään ❤️🙏🏻

   Poista
 8. Voi miten ihanissa maisemissa saatte olla! :D Joskus kroppa päättää että nyt levätään, silloin kannattaa kuunnella. Vaikka tosi ikäväähän se on, jos on vaikka kovia kipuja. Tiedän niin miltä tuntuu menettää toimintakyky. Mutta kyllä sieltä on aina noustu. :) Voimia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna ❤️ Niin kai se menee, kyllä oman kropan ääntä on kuunneltava, vaikka se juuri sillä hetkellä ei tuntuisikaan siltä! Pysähtyminen pakon edessä nöyrryttää elämää kohtaan 😔

   Poista
 9. Ihanat puitteet lomallenne, toivotaan, että kropan olo kohenee ja lepo tuo hyvän voinnin takaisin. Joskus keho päättää puolestamme, milloin on levon aika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin kai se menee! Kiitos lohdullisista sanoistasi ❤️

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig