4. kesäkuuta 2018

Chillailua terassilla


Tämä kesä on ollut ihan uskomaton tähän mennessä - kuten me jokainen se tiedetään! On ollut niin kuuma, että itselleni tulee välillä hetkiä etten kykene puuhaamaan, vaan on pakko ottaa vähän iisimmin. Silloin terassi kutsuu luoksensa. Varsinkin menneenä viikonloppuna kesäflunssassa en ole kyennyt tekemään oikeastaan yhtään mitään.


Päätin käydä läpi vanhoja sisustuslehtiä, joita en ole vain raaskinut heittää pois. Rakastan edelleen lehtiä, vaikka some pursuaa toinen toistaan kauniimpia kuvia ja inspiraatiota. Edelleen lehdissä on sitä jotain. Ilmeisesti niinkin paljon, ettei niitä vain raaski pois laittaa!


Ajattelin käydä lehtiä läpi ennen niiden kierrättämistä, ja kerätä niistä parhaat vihreät ja kukkaiset palat jaettavaksi Kukkalan FB-sivulla. Nyt kesällä sieltä kanavasta löytyy siis vihreitä helmiä vanhoista lehdistä. Kaikkea mitä liittyy kukkiin, kasveihin, puutarhaan ja sisustamiseen.


Terassilla on tänä kesänä uutena hankintana Ikeasta Mastholmen-sohva, johon olen kyllä tykästynyt. Se tuntuu kestävältä vaikka on siro ja kohtuu pieni tapaus. Rottinkirakkaus ei näytä laantumisen merkkejä. Kaikki muu kalustus terassilla onkin vanhaa.


Sohvapöydällä on cokiksen tuoksuinen tuoksupelargoni, hopeaköynnös ja raparperin lehti. 


Ja isompaa vihreytystä chillailuterdelle tuo kaksi banaanipuuta. Että aika vihreillä kesäkukilla mennään!

Loistokasta viikkoa all! Joko siellä on aloiteltu kesälomia?

P.S. Minulla on vaikeuksia bloggerin kommenttien kanssa. Toivottavasti asia saadaan pian kuntoon!

---
My terrace. Days have been so warm that chilling here has been really nice. I'm scrolling through old interior magazines and I'll share the best bits on Kukkala's Facebook page💚🌿
---

/SannaBlogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.

SHARE:

2 kommenttia

 1. Teidän terde näyttää mahtavan rentouttavalta paikalta!
  Vihreä värimaailma kasveissa rauhoittaa osaltaan myös kiireen ja helteen keskellä.
  Mulle on kerääntynyt puutarhalehtiä jo vuodesta...en edes kehtaa sanoa. Mutta ei niitä voi heittää poiskaan. Parhaiden palojen tallentaminen ja ja jakaminen meille muillekin kuulostaa loistoidealta!
  Rentoja kesähetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, puutarhalehtien läpikäyminen onkin sitten toinen vaihe :) Eka sisustuslehdet. Kaikkea ei vaan voi säilöä, yritän päästä hieman tavarasta eroon :) Saa nähdä miten onnistun...!

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig