11. toukokuuta 2018

PING Festival 2018


PING Festivaali 2018 on tältä vuodelta vietetty. Itse asiassa tapahtuma on vaikuttajamarkkinointipäivä, jota vain kutsutaan festariksi. Meno oli kyllä ihastuttavan rento ja paikoitellen hulvaton, mutta pääasiassa päivä on täynnä täyttä asiaa.

Eli siis mikä PING Festivaali on? Se on johtava H2H digitaalisen markkinoinnin tapahtuma, johon voivat osallistua sekä vaikuttajat että yritykset. Päivä koostuu erilaisista vaikuttajamarkkinointiin ja yleensä markkinointiin liittyvistä puheenvuoroista. Kansainvälisiä ja kotimaisia puhujia oli tänne saapunut yli 60, joten monenmoista ja mielenkiintoisia puheenvuoroja päivään mahtui. Näiden välissä kerkesi käydä joko yritystapaamisissa tai networkkailla. Kaiken kaikkiaan kiva tapahtuma, mutta ehkä minulla ensikertalaisena meni turhaa aikaa ja energiaa säätöön missä mitäkin tapahtuu ja milloin. Vaikka päivä oli pitkä (alkaen jo kahdeksalta ja itse lähdin myös kahdeksalta), niin silti tuntui, että se jäi kesken. Se kai kertoo jostain!


Parasta oli kuitenkin tavata tuttuja! Puutarhabloggaajista paikalla oli Kanelia ja kardemummaa -blogin Maria ja Versoja Vaahteramäeltä -blogin Riina (mutta missä kuvat Riinasta?). Liian harvoin tapaamme, mutta nyt oli ihana jutustella näidenkin naisten kanssa kunnolla. Kiitos seurasta leidit! Mahtavaa, että puutarhabloggaajatkin ovat tällaiseen tapahtumaan irtaantuneet, vaikka kuopsuttamista omalla tontilla olisi tällä hetkellä vaikka muille jakaa. :)


Mutta mitä sitten itse sain irti kukka- ja puutarhabloggaajana? Nyt täytyy myöntää, että pieni blogikriisi meinasi vallata tämän pienen bloginpitäjän mielen, mutta yritän pyristellä siitä parhaillaan pois. Nyt on paikallaan mutustella kuultua ja nähtyä, ja miettiä mihin suuntaan oma blogi on matkalla. Olen taittanut tätä blogitaivalta monen vuoden ajan, ja saavuttanut monia huikeita juttuja. Kehitys on kuitenkin se mikä pitää liikkeessä, ja haluan Kukkalaa kehittää edelleen. Ihan mahdottomia uudistuksia ja panostuksia en tänne pysty kuitenkaan tekemään, mutta mennään eteenpäin pienesti, ja niin, että en itse huku työmäärään matkan varrella. Ilolla siis eteenpäin!


Mietin myös osallistuisinko ensi vuonna, jos se olisi mahdollista. KYLLÄ osallistuisin, koska haluan olla osallisena blogi- ja vaikuttajamarkkinointimaailmassa ja pysyä kärryillä erilaisista caseista ja asioista, vaikka ne eivät itselleni olisikaan välttämättä mahdollisia.Kiitos PING Helsinki huikean tapahtuman järjestämisestä. You rock!

---
I was attending Ping Festival in Helsinki on Tuesday. Day was full of information on influencer marketing and marketing in general.  💚🌿
---

/SannaBlogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.


SHARE:

4 kommenttia

 1. Voi hitsi, varmasti antoisa päivä ollt teillä kaikilla! Ihana tuo sun viidakkolook<3 Aurinkoista viikonloppua<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä antoisaa. Ainahan se on hyvä miettiä tekemisiään vähän oman laatikon ulkopuolelta.

   Ihan mieletön viikonloppu ollut kyllä! Aivan oikea KESÄ <3

   Poista
 2. Voi että, miten hyvin toi sun viidakkohaalari ja sä sovitte tohon Vallilan seinään! 😍
  Täälläkin pää yrittää jäsennellä päivän huikeaa antia. Paljon jäi mietittävää ja ideoita takataskuun.
  Kiitos ihanasta seurasta! Oli paljon kivempaa pyöriä yhdessä ensikertalaisena ja miettiä, mitäs seuraavaksi tapahtuu. Ja onneksi Maria osasi konkarina jo neuvoa meitä. Yksin olisin voinut olla hieman hukassa.
  Ja mä en oo noissa kuvissa sen vuoksi, kun sä ystävällisesti otit musta kuvia, mun kameralla. 😘

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina itsellesi seurasta!

   Kyllä jäi paljon mietittävää omaan tekemiseen. Ja hyvä niin! :)

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig