16. toukokuuta 2018

Inspiraatio - kesä on täällä!

Floradania

INSPIRAATIO

Huh hellettä, täytyy tähän alkuun ihan mainita. Tätä kirjoittaessa mittari näyttää 30 astetta, joka on aikalailla paljon, sanoisin. Keväästä tuli ihan ryminällä muutamassa päivässä intiaanikesä. Omat puutarha- ja muut hommat odottaa, mutta en malttanut olla tekemättä tätä kesän inspispostausta just nyt. Joten täältä pesee! Kuvat on poimittu Floradanialta, tinekhomelta, House Doctorilta, Ikeasta, Granitilta ja Affarilta. Olen kirjoittanut jokaisen kuvan alle mikä kyseisessä kuvassa erityisesti inspiroi tai kiehtoo, mihin huomio kiinnittyy tai mitä kuvasta voisi poimia omaan kesän vihreään inspiraatiopakkiin.

Floradania

O Noi iiiihanat amppelit! Ja viherkasvit.

Ikea

O Sisätilojen viherkasvit on huippuja kesäkukkia. Esimerkiksi parvekkeen voi sisustaa perinteisesti sisällä pidetyillä vihreillä, jos esim. pelargonit tai petuniat ei innosta. Ja syksyllä ne saa sitten sisälle jatkamaan ilahduttamista!

Granit

O Kesän juhlat. Ah ihanat bileet, jotka saa olla kaikinpuolin runsaita ja hersyviä. Tämän kuvan tunnelma on iiiihana!

Affari

O Puutarhabileet! Toivoisin, että minulla olisi pihassa isoja puita, joiden katveeseen saisi ruokapöydän tuoleineen, ja ketjuvalot! Ja tietenkin ne toisivat varjoa - ilahduttava asia ainakin näillä helteillä :)

Affari

O Näkymä. Rakastan näkymiä kasvihuoneeseen. Jotenkin siinä on jotain täysin maagista!

House Doctor

O Kattoterassi. Välillä mietin millaista olisi asua kaupungissa kattohuoneistossa, ja omata hullunsiisti kattoterassi. Vihreyttäisin sen niin, että puistoon ei tarvitsisi välttämättä edes mennä.

House Doctor

O Noi heinät ruukuissa. Ja se fiilis omalla järviterassilla on varmasti upea, vaikka en varsinaisesti lukeudukaan mökki-ihmisiin.

Affari

O Ilmavat kesäkukat. Ja vihreää. Vain heinät puuttuu!

tinekhome

O Korit. Edelleen ne vaan miellyttävät silmää, ja tuovat sisustukseen pehmeyttä. Ja toi lyyraviikuna!

Granit

O Keinu terassilla loisi paikan, johon meidän perheessä varmasti jonotettaisiin. Enää tarvitsisi vaan laajentaa terassia :)

Nautinnollisia hellepäiviä just sulle!!


---
Here's my inspiration post collected from Ikea, Affari, House Doctor, GranitFloradania and tinekhome. It's crazily hot in Finland at the moment, so it's perfect time to look some inspo for the coming days. 💚🌿
---

/SannaBlogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.

SaveSave
SaveSave
SHARE:

6 kommenttia

 1. Kiva kun jaoit nämä inspiskuvat. Näistä kyllä löytyy vaikka mitä omaaakin silmää miellyttävää juttua:) Ihania aurinkoisia päiviä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivät on kyllä nyt ihan käsittämättömän aurinkoisia ja ihania! Ehkä se tekee tämän erikoisuuden vielä, kun viime kesä oli niin kylmä. Loistopäiviä myös sinne!!!

   Poista
 2. Ihanat inspiraatiokuvat! Aloin heti haaveilla puutarhajuhlista😊 Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sama juttu! Ihanat puutarhabileet ois just nyt erittäin jees!!

   Poista
 3. Hyvä kuvakavalkadi juuri tähän kesän alkuun, kun kaikki ihana on vielä edessä ja suunnitelmat meneillään. Hyviä ideakuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiva, että tykkäsit! Tällaisia postauksia on hauska tehdä!!

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig