19. toukokuuta 2018

Aamuhetkiä puutarhassa


En ole tänne blogiin saakka juurikaan mitään omasta puutarhasta saanut. Mielenkiintoista puutarhabloggaamista sanoisin... Koko kevään muuttuminen kesäksi niin yhtäkkiä on saanut vipinöitä kyllä kinttuihin, ehkäpä jopa niin paljon, etten ole juurikaan kerennyt touhun lomassa asioita kameralla taltioida. Instagramin Storiesiin tallentuu puuhia yleensä pitkin päivää, puhelin kun kulkee niin paljon helpommin mukana.


Mutta tässä pieniä hetkiä puutarhasta tältä aamulta ennen kuin aurinko kunnolla nousi. Olen puuhannut kasvimaalla, ja lähes kaikki kylvöt olen saanut tehtyä. Ruukkuistutukset alkavat myös olla aikalailla valmiina. Kasvihuonehommat ovat vuorossa tänään.Olen tätä touhua tänä vuonna tehdessäni miettinyt onko tässä koko puutarhahommassa mitään järkeä. Ihan kauhealla tohinalla näin alkukesästä kaikki laittavat paikkoja kuntoon, että kerkeäisi nauttia siitä kauneudesta ja ulkoilmaelämästä muutaman kuukauden ajan. Ja sitten tulee taas syksy ja pian lumi  peittää kaiken alleen....ja taas odotellaan uutta kevättä.


Mutta kai siinä on! En ainakaan osaisi olla ilmankaan. Kausi vain saisi olla pidempi! Näihin mietteisiin. Nyt takaisin sinne puutarhaan.

Millaisia mietteitä sinulla on puutarhapuuhissa tänä vuonna ollut?

 ---
Here are some pics from my garden.  I realised that I haven't posted almost any images of my own garden yet. Summer came so suddenly as weather turned from Spring to Summer so quickly. I've been working in the garden so intensively that I haven't took so many pics. But anyway, here are now some! 💚🌿
---

/SannaBlogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.SHARE:

8 kommenttia

 1. Tänä vuonna aurinko on taas innostanut puutarhapuuuhiin viime vuoden alakulon jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi moni sanoo samaa, että viime vuoden kesä oli niin ankea, että on huippuhauskaa nyt senkin edestä puuhata puutarhassa. Vaikka nyt heittäisi kylmäksi lopun kesäksi, niin ainakin meillä on ollut huikea alkukesä! :)

   Poista
 2. Mä olen tänä vuonna ollut ehdottomasti innokkaampi laittamaan ja hoitamaan puutarhaa :)
  Ehkä siksi, että varsinkin etupihassa on isompia muutoksia ja ne näkyvät enemmän. Samalla varsinkin etupihasta tulee todella paljon selkeämpi ja helppohoitoisempi.
  Takapihan perennapenkki on myös pikkuhiljaa muodossaan ja varsinkin tämä alkukesän sipulikukkien loisto antaa taas uutta motivaatiota odotella ensi kevättä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhteet, jota puutarhassa saa valmiiksi, antaa kyllä intoa koko hommaan taas enemmän. Meillä on kans pieni aidanpätkä odottanut etupihalla tekijäänsä, ja kun se nyt muotoutuu, koko etupiha näyttää niin paljon ryhdikkäämmältä.

   Ihania puutarhahetkiä sinne!

   Poista
 3. Mahtavia kuvia puutarhastasi. Itsellänikin on tullut hoppu kevätpuuhien kanssa eikä aikaa ole ollut muuhun.
  Olenkin miettinyt että mitä tekisin vapaa-ajallani, ellen viettäisi sitä puutarhassani. Ehkäpä ehtisin kuntoilemaan ja kotikin olisi kuosissa. Siitä huolimatta en vaihtaisi päivääkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Tuon voi kääntää niinkin päin, että koska puutarhapuuhat on todella hyvää kuntoilua ja kodin ulkopuoli tulee kuosiin, niin voi vaan olla tyytyväinen, että tekee molempia niitäkin asioita samaan aikaan, kun itse nauttii puutarhassa puuhailusta. Siis, hyvä sä!!

   Poista
 4. Kyllä sulla on siistissä kunnossa kaikki. Eilen just mun mies sanoi mulle, että meidän piha on kauheen näköinen. Tarkoitti sitä, kun oon istuttanut ja kantanut ruukkuja ym. Sitten siellä on niitä pitkin pihaa menossa ja tulossa... No yritän saada siistittyä:)) Nämä lämpöiset ja aurinkoiset päivät luovat taas uskoa ja toivoa tähän hommaan. Viime kesä oli niin masentava, että en olisi uskonut taas innostuvani, mutta niin se vain on, että sitä aloittaa innolla taas laittamaan kukkia ym. ja vanhat epäonnistumiset on painettu jo unholaan:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, kaikki ryönät on vaan rajattu kuvista pois, kun en niitä halua ikuistaa :) Voin vakuuttaa, että niitä kasoja tästäkin puutarhasta löytyy..

   Kuulostaa siltä, että pihassasi tehdään hommia. Tottahan toki sitä epäsiisteyttä tekemisen lomassa syntyy. Mutta kyllähän ne kerkeää siivoamaan, niin ei niin vaivaa silmää, kun aurinkotuolilla kohta makoilee :) Ihania hetkiä sinne!!

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig