19. maaliskuuta 2018

Lilahtava-vihreä asetelma


Heissan! Ihanaa alkanutta viikkoa! Maanantaissa on aina niin paljon mukavaa kutinaa, kaikki tulevan viikon tuomat loistavat jutut on edessä. Tuntuu, että mitä vaan ehtii tehdä - kunnes perjantaina usein toteaa, etteipäs kerennytkään.... -  mutta silti, tykkään viikon ekasta päivästä aina hurjasti! Oletteko te maanantai-ihmisiä?


Tein viikonloppuna asetelman korkeaan pieneen mukiin. Siitä ei nyt ehkä ihan sellainen tullut mitä olin ajatellut, mutta halusin sen kuitenkin tänne blogiinkin asti saattaa. Rakastan käsintehdyntuntuisia, rouheita astioita. Tämä ihanan löysin Oslosta Søstrene Grene -kaupasta. Onko ketju muuten tuttu matkoilta? Suomeenkin se saisi tulla!


Mutta siis halusin astiaa kokeilla tällaiseen asetelmaan, mutta hieman liian korkea se juuri tämäntyyppiseen juttuun on. Tykkään tehdä asetelmia kanaverkkoon kukkasienen sijaan. Se antaa enemmän mahdollisuuksia muuttaa kukan paikkaa, jos oikeaa kohtaa ei tunnu heti löytyvän. Kanaverkko kannattaa kiinnittää teipillä, jotta se ei heilu kukkia aseteltaessa.Ja tänä aamuna arvoin Saija Sitolahden tekemän Kukkakirjan. Kiitos kaikille osallistuneille sekä täällä blogissa, Instagramissa että Facebookissa. Voittaja-arpalipuke nousi Facebookissa, ja kirjan saaja on Ella K. Hän aikoo seuraavaksi tehdä vaaleanpunaisen, keväisen hempeän kimpun   Onnea voittajalle, ja kiitos kaikille osallistuneille!

Huomennakin on tulossa arvonta, joten pysyhän taajuudella!

---
I made this arrangement to a mug, but it's a bit too high for this type of flower arrangement. But still, I'd fun making of it. Have a great new week! 💚🌿
---

/SannaBlogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

8 kommenttia

 1. Vitsit miten upea kukka-asetelma!! <3 Ihana. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos! Itse katselen sitä hieman kriittisesti, mutta kesäinen se nyt ainakin on. Ja siten piristävä!

   Poista
 2. Onnea Ellalle arvontavoitosta ja ihania hetkiä kukkasten parissa :)
  Ihanat värit tuossa kimpussa! Itse en osaa tosiaankaan tehdä minkäänlaisia asetelmia, ja esim. tuo kanaverkkojuttu on ihan uusi. Täytyy muistaa se(kin) sitten kun kesäkukkaset saapuvat niitylle ja yritän niistä kimppuja väkertää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toi kanaverkko antaa enemmän anteeksi verrattuna kukkasieneen. Kukan oikeaa paikkaa on helpompi hakea.

   Voi kun oltaisiin lähelläkään tuota kesää ja niittykukka-aikaa..... Mutta oikea on suunta!

   Poista
 3. Ihana kimppu! Kuin kesäinen niitty! <3
  Täälläkin on aika usein perjantai ja tuntuu, että puolet suunnitelluista hommista on jäänyt tekemättä. Mutta maanantai on toivoa täynnä, se on kuin uusi mahdollisuus. Tosin taidan silti tykätä perjantaista enemmän.
  Mukavaa viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 💚
   Kyllä mäkin perjantaistakin tykkään ja viikonlopuista, mutta MYÖS maanantaista, ja siitä fiiliksestä kun aloittaa hommat viikonlopun jälkeen. Pyrin nimittäin siihen, että viikonloppuisin en kauheasti töitä tekisi.

   Poista
 4. Keramiikkakurssin myötä minusta on tullut vähän maanantai-ihminen;)
  Upea kukkakimppu jälleen! Täytyykin kokeilla tuota kanaverkkojuttua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kanaverkko on hyvä juttu näissä asetelmissa.

   Keramiikkakurssi, jes! Ihanaa!

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig