14. tammikuuta 2018

Vihreän tunnelmallista inspiraatiota häämessujen osastolta


Kävin lauantaina pyörähtämässä Mennään naimisiin häämessuilla Wanhassa Satamassa, Helsingissä. Tapasin siellä latvialaiset set & mood designer Baiba Prindule-Rencen (feja.lv) ja valokuvaaja Linda  Lauvan (lindalauva.com). Heillä oli aivan upea yhteisosasto messuilla, josta halusin ottaa teillekin kuvia. 


Osastolla oli niin kaunis, hämyinen, tunnelmallinen, rouhea, VIHREÄ ja kertakaikkisen siisti tunnelma, että en olekaan hetkeen taas innostunut jollain messuosastolla näin. Tässä tätä inspiraatiota siis teillekin ihanat!


Nämä leidit löydätte myös Instagramista. Kannattaa tsekata!
Baiba Prindule-Rence
Linda Lauva


Ihanaa sunnuntain jatkoa teille sinne ruudun toiselle puolelle. Kohta taas uusi viikko. Nyt orientoitumista arkikuvioihin ihanan rentouttavan viikonlopun jälkeen, ja kalenteri kuosiin. Tiedossa onkin aikamoinen vauhtiviikko. Luvassa on muun muassa stailausta, kuvaamista ja Formexin reissu.

---
I visited Mennään naimisiin Wedding Fair yesterday morning. There I met two wonderful ladies from Latvia. Linda Lauva is a photographer and Baiba Prindule-Rence is a set & mood designer. These pics are from their stand, which was absolutely amazing.
---

/SannaBlogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.


SHARE:

8 kommenttia

 1. Kiitos näistä terveisistä!
  Näyttää aivan mahtavalta!!! On hauska nähdä jotain ihan uutta ja freesiä. Näistä kuvista saa ideoita ja inspiraatiota muihinkin juhliin.
  Itse aikoina sain kyllä unelmieni häät, mutta silloin oli kyllä aikamoista vaaleanpunaista hörsötystä vallalla. Nyt jos häät olisi itsellä ajankohtaiset, voisin haluta jotain tämän kaltaista.
  Täytyykin kiiruhtaa tuonne instaan tutkailemaan lisää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps! Tämä oli NIIIN IHANA ja kertakaikkiaan tyylillä toteutettu. Paljon huippuja yksityiskohtia ja mietittyjä juttuja. Kiva, että tykkäsit <3

   Poista
 2. Heiii! Kiva kun jaoit tämän meille! Kivoja ideoita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiva kun tykkäsit! Mukava laittaa tänne blogiin näitä juttuja teille, kun saa vastakaikua :)

   Poista
 3. Kaunista <3 Ja nuo vihreän sävyt <3
  Vauhdikasta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin hieno?! Tykkäsin toooosi paljon!

   Mukavaa viikkoa sinnekin!!

   Poista
 4. Uuh, nyt on kyllä inspiraatiota kerrakseen! Voisin tuijotella näitä kuvia pienen ikuisuuden, ja ehkä tuijottelenkin. :) Kiva siis, kun jaoit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän tunteen Muusa! On niin ihana uppoutua tähän kauniiseen tunnelmaan <3

   Mukavaa alkavaa viikonloppua!

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig