28. tammikuuta 2018

Olohuoneen eukalyptuksen vihreää - ja valkoista


Muutamassakin postauksessa on vilahdellut olohuoneen vihreä seinä (Tikkurila Nefriitti N494). Sain maalattua sen joku kuukausi sitten. Aiemmin seinän sävy oli Laasti. Aluksi en ollut ihan varma pidänkö uudesta sävystä (enkä ole vieläkään kyllä varma rakastanko tätä), mutta vaihtelu tekee aina hyvää. Etsin eukalyptuksen vihreää ja tämä sävy on mielestäni aika lähellä sitä. Vähän vaaleampi se voisi ehkä olla, mutta siltikin - kyllä mä tästä tykkään.


Ja varsinkin tykkään silloin, kun sen seurana on maljakossa eukalyptusta, joka väriä niin kivasti toistaa. Ja valkoista täytyy olla tietysti vihreän seurana. Se raikastaa ja keventää niin hyvin. Tämä iso eukalyptuksen oksa on muuten pihalta leikattu puu, joka on tähän asti voinut oikein kivasti ruukussa. Super kesäkukka siis, josta on iloa pitkään! Valkoinen krookus on ehdottomasti yksi suuri kevätkukkarakkauteni. Pidän sen heinämäisistä lehdistä ja pulleista kukista. Kevään sipulikasveja täytyy olla kotona tähän aikaan vuodesta siihen asti, että niitä on taas ulkona. Helpottaa kyllä kummasti tässä kevään odottelussa :)

Sellaisia olohuonetunnelmia ja -fiiliksiä tällä erää. Ihanaa iltaa ja uutta viikkoa!!


---
Eucalyptus green and white mood in my living room. And some Spring 💚🌿
---

/SannaBlogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.

SHARE:

16 kommenttia

 1. Aivan Superhieno väri tuo! Pitäiskö itsekin tässä tarttua sutin varteen ja maalata vaikka makkarin toinen seinä. Kevään virkaa siellä on tuomassa kaksi isoa kasvijulistetta. Niitä saa vaikka mistä nykyisin. Valkoiset krookukset on niin must täälläkin. Ihanaa käpertymistä sinne. Taas piristit sunnuntaipäivää, kiitos siitä!

  VastaaPoista
 2. Seinän väri on hieno! Pitäisikö tässä itsekin tarttua pensseliin :). Ja maalata kevät seinälle. Valkoiset krookukset on must myös täällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana toi "maalata kevät seinälle" :) Kieltämättä tuollaisella värillä (vihreällä nyt tässä tapauksessa) saa itselleen sellaisen vähän keväisemmän fiiliksen, kuin ihan vain kokovalkoisessa ympäristössä :)

   Poista
 3. Tosi hieno väri,silmä nappasi sen blogiluettelon pikkukuvasta ja samantien oli napsautettava teksti auki. Maalinvalintahommat täälläkin ajankohtaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maalin värin ja sävyn valinta on kyllä niin jännittävää puuhaa :) Hyviä sävyvalintoja sinulle sinne. Kiva, kun postauksen bongasit!

   Poista
 4. Kauniisti sopii tuo vihreä sävy tuohon! Ehdottomasti parempi kuin se Laasti:)
  Mukavaa uutta tulevaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toi vihreä hyppää enemmän silmille kuin se vaalea laasti, mutta on silti rauhallinen.

   Mukavaa viikkoa sinnekin!

   Poista
 5. Upea ja rauhallinen sävy! Kaikki vihreät eivät ole noin kauniin rauhallisia.
  Ihailin myös kaikkea muutenkin olkkarissanne. Se oikein kasviystävien unelma kaikinpuolin. Ja noi ikkunat!!! Valo on varmasti tulvii sisään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä valoa ikkunoista tulee, mutta saisipa tulla vieläkin enemmän ;)

   Se on totta, että kaikki vihreät ei todellakaan ole näin rauhallisia tunnelmaltaan. Oikein räväkkä keväänvihreä olisi aika tymäkkä seinällä, vaikka keväällä luonnossa onkin aivan parasta.

   Poista
 6. Itse maalasin olohuoneen seinän petroolilla tuossa syksyllä ja tykkään, vaikka välillä mietin, että kuinkahan kauan...Minusta seinä toi hyvin ryhtiä muuten vaaleaan huoneeseen. Minua huvitti silloin, kuninstassa näin kuvan tuosta Nefriitti-lastusta...itse olin juuri miettimässä välillä nefriitti-serpentiini...jälkimmäinen voitti vaaleudellaan :) Tuossa se on pöntössä odottanut, milloin pääsee seinälle :)
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kans pieni pönttä serpentiiniä odottamassa sopivaa hetkeä, että pääsee yhden kaapin kylkeen. Tykkään myös siitä sävystä tosi paljon!

   Onnea petroolille! Sekin on tosi kiva väri!

   Kivaa viikon jatkoa myös sinne!

   Poista
 7. Todella kaunis väri...pistin nimen ja numeron muistiin..:)

  VastaaPoista
 8. Huokailemaan saavaa kauneutta, oi! Oikein onnistunut väri, ja valkoisen kanssa upea kombo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nimenomaan valkoinen raikastaa sitä kivasti, samaa mieltä! Tykkään kans!!

   Poista
 9. No küll on liian tumma, mutta suomalainen on laumaeläin, kun naapurillakin on, niin minä kanssa

  VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig