20. joulukuuta 2017

Joulun valkoista


Huh heijakkaa, onhan tämä joulun alusaika vaan aikamoista liitämistä! Tänne blogiin ei tunnu millään ehtivän! Ja se on sääli, ja siihen toivoisin muutosta.

Joulua olen kerennyt kuitenkin onneksi ihan inasen laittamaan, ja jonkun kuvankin siitä nappaamaan, josta tässä muutama otos olohuoneesta.


Maalasin joku aika sitten olohuoneen puisen pöydän valkoisella kalkkimaalilla, ja hommasin uuden valkoisen maton. Lisää valkoista ympärilleni kiitos -teema siis sen kun jatkuu.


Havut, hyasintit, salvadorin tillandsia ja kynttilät koristavat pöytää, josta tykkään nyt taas todella paljon. Kyllä maalilla saa aina ison muutoksen aikaan.


Kiireistä huolimatta se joulu saapuu tasaisen lempeästi ja pian on aika rauhoittua. Ihania joulun aluspäiviä sinne ruudun toiselle puolelle.

---
A bit more white in the living room. The small table has got white chalk paint cover and the new white carpet bring much needed light. And the Christmas greens - love them!
---

/Sanna


Blogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

5 kommenttia

 1. Mukavaa joulun odotusta myös sinulle! Ihanan raikkaita kuvia ja tuo pyörällinen pöytä on upea ja käytännöllinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Valkoinen raikkaus on just sitä mitä tässä pimeydessä kaipaa, ja vihreän voima tietty!

   Ihania joulun aluspäiviä sinne!

   Poista
 2. Kivalta näyttää. Kyllähän tämä nyt sellaista haipakkaa tuntuu olevan että huh huh. Ihanaa kuitenkin, tykkään joulusta, pitäis vaan muistaa aloittaa valmistelut aiemmin kun aina jää monta kivaa juttua toteutumatta. Mukavaa joulun odotusta koko perheelle<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä - huh huh! Onneksi se aatto saapuu, niin sitten on turha enää stressata ja kiirehtiä.

   Ihanaista joulun odotusta myös sinne! <3

   Poista
 3. Mä niin toivon ja odotan, että ehdin meidän olkkarin lattian kimppuun. Lisää valkoista tännekin kiitos. Oli ihanaa nähdä <3 Pitäisi ehtiä useammin :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig