6. marraskuuta 2017

Näen vihreää


Tämä vuodenaika on kutkuttava! Tänä vuonna se on sitä erityisesti, koska olemme joulun reissaamisen sijaan kotosalla. On mukavaa suunnitella ja laittaa kotia, kun tietää, että nyt tulee aikaa viettämään erityisen paljon kotona.


Ensimmäinen hyasinttikin on jo kotiin löytänyt. Onneksi itse jouluun on vielä seitsemän viikkoa. Kerkeän kantaa kotiin monen monituiset sintit ennen sitä.


Kuin huomaamatta kerään ympärilleni vihreää, sitä teen kyllä muutenkin - mutta nyt haluan sen näkyvän erityisesti myös joulussa. Normaalisti en ole todellakaan koristetyynyjen päällisten vaihtaja jokaiseen sesonkiin, mutta nyt en voinut vastustaa vihreitä samettisia päällisiä, kun ne vahingossa Ikeassa näin. Yhden seinänkin maalaaminen vihreällä on työlistalla lähiviikkoina. Se ei kyllä varsinaisesti liity jouluun, mutta anyways, haluan saada sen tehtyä ennen pyhiä. (Tässä vaiheessa kiittelen, että aikaa todellakin on jäljellä se seitsemän viikkoa!)



Paljon vihreää, eukalyptusta, kransseja, kausivaloja, hyasintteja, ritarinkukkia, samettia, pellavaa, kynttilöitä, pikkukuusia, oksia jne, jne. Niistä se tunnelma hiljalleen lisääntyy - jouluhygge.

---
I'm seeing green! If there's no green outside, I'll get it inside.
---

With ♥ /Sanna


Blogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.

SHARE:

14 kommenttia

 1. Jouluhygge 😃 tässä on vielä hyvin aikaa laittaa joulua ja vaikka vaihtaa seinienkin väriä (tosin ihmettelen mistä ammennat energiaa näihin projekteihin 😉) puuhakasta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hyvin ehtii maalailla seinän jos toisenkin, jos pistää tohinaksi! Jouluhyggeen täytyy valmistautua :)

   Poista
 2. Ihanaa rauhaisaa jouluun valmistautumista ❤

  VastaaPoista
 3. Onpa kauniita kuvia. Hienoja vihreän sävyjä. - Mukavaa marraskuun jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Kaunista <3 Alkoi heti tehdä mieli jotain uutta viherkasvia :D

  VastaaPoista
 5. Vihreä kuuluu niin olennaisena osana jouluun. En tykkää kovinkaan paljon punaisesta, joten nämä vihreän sävyt tuntuvat joulussakin niin kauniilta.
  Itse olen niin joulua ja joulun odotusta rakastava ihminen, etten malta kuin pakon edessä lähteä jouluksi pois kotoa.
  Ihania jouluvalmisteluja ja kotijoulun onnea! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Me tykätään reissata, ja jouluna siihen on yleensä aikaa, mutta välillä on kiva olla kotonakin. Kaikissa asioissa on aina puolensa!

   Samaa sinne! Nautitaan kaikesta, hiljalleen valmistuvasta joulutunnelmasta <3

   Poista
 6. Kaupoissa on ollut kivoja Suomi100 -amaryllyksiä. NIissä on valkoinen vaha ympärillä ja sininen satiinauha. Sellaisen voisi hankkia kotiin. Joulun aikaan joulukukat ovat ihastuttavia.

  VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig