23. marraskuuta 2017

Kransseja, kransseja


RRakastan, siis R A K A S T A N kransseja! Tuohon pyöreään muotoon kätkeytyy niin paljon. Erityisesti tähän aikaan vuodesta kranssi jos toinenkin pyörähtää muotoonsa käsissäni. Keräsin tähän postaukseen muutaman kranssisuosikin, joita olen tässä tehnyt. Minulla on Pinterestissä oma kansio kransseille, ja sinne pinnautuu koko ajan toinen toistaan kauniimpia inspiraationlähteitä. Jos tarvitset inspistä, sinne löytää täältä, klik.


Mielestäni tyylikkäimmät kranssit ovat tällä hetkellä toispuoleisia, villejä ja rentoja - samaan tapaan kuin kimput ja asetelmatkin. Materiaaleiksi käyvät aivan kaikki havut, erilaiset oksat, talventörröttäjät, eukalyptus, hopealanka, villiparsa jne jne. Rajoituksia ei oikeastaan ole! Yhteen kranssiin voi käyttää vain yhtä ja samaa materiaalia, mutta villimmän version saa, kun sekoittaa materiaaleja luovasti.
Isojen ovikranssien lisäksi kannattaa pyöreää muotoa hyödyntää kattauksissa. Pyöräytä vaikka pitkistä eukalyptuksen oksista kehys lautasen ympärille, tai minikranssi puolukan varvuista ihan vain kattausta koristamaan tai lautasliinan ympärille.

Toivottavasti näistä löytyi hieman inspiraatiota kranssipajoihin! Ihania hetkiä sinne ruudun toiselle puolelle 

---
I LOVE WREATHS!!!!
---

/Sanna


Blogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

8 kommenttia

 1. Kiitos kauniista inspiraatiosta! <3 Tämä postaus tuli hyvään saumaan mulle. :)
  Meillä on ystäväni kanssa tarkoitus lauantaina rentoutua kransseja tehden. Minäkin olen jo pari vuotta sitten ihastunut noihin toispuoleisiin kransseihin. Niissä on jotakin kivaa keveyttä, mitä ei koko ympyryrään saavuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toispuoleisissa on tosiaankin sellaista keveyttä, mitä kokomatkan kransseissa ei välttämättä ole.

   Ihanaa kranssilauantaita teille! Nauttikaa!!

   Poista
 2. Tuo toispuoleinen havukranssi on aivan ❤️
  Ihania ideoita, saa nähdä jos tämäkin tumpelo innostuisi jotain väsäämään...

  VastaaPoista
 3. Hih minullakin on oma kansio kransseille, mutta hieman erillaisille :) Kaikki kranssit ovat mukavia tehdä ja ihana nähdä kätensä jälki <3
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Voih, miten upeita kransseja! Tykkään niin tosta viimeisestä hopealanka-kranssista, siinä on jotain... Tänä vuonna ajattelin tehdä ihan över ison kranssin erilaisista vihreistä villillä otteella. Katsotaan miten käy. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Ihania inspiksiä<3 noi toispuoleiset tai vähän muuten epäsymmetriset tai rennot kranssit antavat hyvin anteeksi jos ei ole ihan taitavin tekijä. Kiitos vinkeistä, täytyykin käydä vielä pinterestistäkin kurkkaamassa.

  VastaaPoista
 6. Mielettömän kauniita ja seurantaan lähti. Aina välillä kun aikaa liikenee lähtee kranssipaja täälläkin liikkeelle.

  VastaaPoista
 7. Sinun kranssisi ovat niin raikkaan erilaisia, kun omat on perinteisiä havukransseja. Hento kranssi on niin herkkä ja kaunis!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig