4. syyskuuta 2017

Lisää valkoista, kiitos


Minä olen menossa sisustuksen saralla enemmän valoisaan valkoiseen. Se tuntuu ihanan raikkaalta, varsinkin nyt, kun illat alkavat olla aikas pimeitä jo aikaisin. Tällä kertaa sain tarpeekseni keittiössä olleesta musta-valkoraidallisesta tapetista. Tapetti vek, ja kerros valkoista maalia, niin hyvä tuli. Tapetin alla oli valkoinen pohjamaali, joten irrotus vesisuihkepullolla onnistui näpsäkästi.


Peilin kehykset maalasin jo ennemmin kesällä kullertavasta valkoiseksi, joten valkaisu on todellakin nyt käynnissä. Ihan hiukan väärään suuntaan nyt mennään, jos seinäväritrendejä ajatellaan, mutta hei, this is me and my home!


Ihanat rennot kukat* vapaasti vaan maljakossa. Yksi oksa sitä ja toinen tätä. Tykkään!


Tunnelmavalojakin olen jo sisälle viritellyt. Joten anna tulla vaan syksy, täällä aletaan pian olla valmiudessa!

Ainakin täällä näkyy vilaus siitä, miltä mustavalkoinen raitatapetti ja kullertava peili näyttivät vielä vuosi sitten, klik.

*kukat Järvenpään Kukkatalosta.

---
I'm longing for white around me. It's so bright, especially now, when the darkest season is around the corner. Now the white wash got over the wall and the mirror's frame.
---

With ♥ /Sanna


Blogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.SaveSave
SHARE:

4 kommenttia

 1. Hyvännäköistä jälkeä. Itsekkin tykkäisin valkoisesta, mutta silmät eivät kestä sitä. Aurinko kun alkaa paistamaan, niin valkoinen on silloin liikaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin kyllä valkoinen ottaa joskus silmiin, kun oikein aurinko osuu siihen. Mutta tässä kohtaa kotia sellainen ei vaikuta laisinkaan. Enemmän ehkä ulkona...

   Poista
 2. Tosi raikkaalta näyttää!
  Ja omassa kodissa on mentävä oman maun mukaan. Meilläkin oli tapetteja, kun ne olivat niin out. Ja nyt on kaikki seinät paperin valkoisella, kun värit ja tapetit ovat in. ;)
  Minä olen niin pliisu ihminen, että tykkään valkoisista seinistä. Niihin voi sitten yhdistää mitä vain ja aina näyttää hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin taidan olla just sellainen pliisu tyyppi :) Ollaan yhdessä!

   Omassa kodissa juurikin sen mukaan mistä itse tykkää. Jos olisi tummat seinät, valaistusta pitäisi ajatella ihan uudella tavalla..

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig