7. syyskuuta 2017

Hopeinen kranssi


Yhteistyö: Huiskula*

On se aika vuodesta, kun kranssin teko syyhyttää sormia! Näin syksyisin käy aina samalla tavalla. Onhan se nyt mahtavaa itse suunnitella ja toteuttaa kaunis kranssi oveen roikkumaan! Eikö?


Tänäkin vuonna halusin kranssistani hopeisen harmaan. Viime vuonna käytin oikeastaan samoja materiaaleja, mutta tein kranssista henkäyksen ohuen. Se löytyy täältä, klik. Nyt oli hieman runsaamman kranssin vuoro.


Tein alumiinilangasta haluamani kokoisen ympyrän. Sen lisäksi kranssin tekoon tarvitaan ohutta puolalankaa ja sakset. Ja tietty kasvimateriaali. Hopeanharmaan sävymaailmasta luonnollisesti materiaaleiksi valikoituivat kauniin sävyiset hopealanka (Calocephalus brownii) ja hopeaputous eli hopeavitja (Dichondra argentea 'Silver Falls').Kun olin saanut kranssin valmiiksi kieputtelin sen ympärille - lähinnä toiselle puolelle - kesäkukkaistutuksesta nappaamaani hopeaputousta. Tähän meni neljä ruukkua hopealankaa.


Oi jes, että tästä kranssista taisi tulla kiva!


Ja tulihan siitä!

Pikku vinkki muille, jotka eivät halua naulata reikää oveen kranssia varten. Minä olen kiinnittänyt langan oven päälle washi teipillä ja kranssi pysyy paikallaan hyvin koko talven. Miinus tässä on se, että toki se tuulessa heiluu (vaikka voisihan sitä koittaa vaikka teipata oveen kiinni...).


Oletteko tehneet jo kransseja tai suunnitelleet tekemistä? Tai hankkineet jostain muualta?

* hopealangat saatu Huiskulasta.

---
This time of the year the same thing happens every time. I wan't to make wreaths. There's something about autumn... Today I made a wreath of cushion bush and tied some silver ponyfoot around it. It's all grey-silvery and  it's quite nice!
---

With ♥ /Sanna


Blogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.

SHARE:
Blogger Template Created by pipdig