14. elokuuta 2017

Perhekuvaus Turussa + alekoodi


Hip hei ja ihanaa uutta alkanutta viikkoa! Paljon kivoja juttuja tiedossa ja kesäinen sää, joten mikäs tässä on olellessa. Ennen uuteen viikkoon solahtamista halusin kuitenkin jakaa pienen hetken kesästäni. Kesäloma oli onnellisesti hyvin perhepainotteinen, ja sen yksi highlight oli perhekuvaus Turussa. On upeaa saada kuvia hetkistä, joissa näkyy koko porukka, eikä yksi ole kameran takana.


Pyysin Katri Haavistoa kuvaamaan erästä kaunista aamupäivää Turun reissumme lomassa. Paikaksi valikoitui Vartiovuoren puisto. Paikka oli oikein loistava, koska siellä sai taltioitua juuri sellaisia rentoja kuvia puistomiljöössä, mitä toivoin. Katrin kuvaustyyli taltioida tunnelmia ja tunnetta juuri niissä kauniissa pienissä hetkissä on käsinkosketeltava. Rakastan actionkuvia, joissa kaikki ovat luonnollisesti juuri sellaisia kuin ovat.Sata kiitosta ihanalle kuvaajallemme! Katri on aivan huippu. Suosittelen 

Kannattaa tsekata:Ja siksi koska Katria suosittelen, olen aivan erityisen iloinen, että saan antaa teille alekoodin kuvauksiin:

Koodilla "Kukkala" saa 15 % alennuksen lapsi- tai perhekuvauksesta varatessa kuvauksen 31.8.2017 mennessä. Kuvaus Turun alueella.

Listahinta: lapsikuvaus 150 € ja perhekuvaus 180 €.


---
We had a family photo shooting in Turku with Katri Haavisto some weeks ago. It's so nice to have this kind of memory of our family summer. I highly recommend her! 
---

With ♥ /Sanna


Blogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.


SaveSave
SHARE:

10 kommenttia

 1. Nää on niin unelmat kuvat ja te ootte niin söpö perhe! <3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvaaja on niin huippu!

   Useinhan se perhe-elo ja -touhu on kaikkea muuta kuin söpöä, mutta onneksi on näitä ihania, kauniita hetkiä, mistä jää mielettömän ihanat muistot. <3

   Poista
 2. On kyllä upeita kuvia ja varmasti ihania kuvamuistoja teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvamuistot on niin tärkeitä <3 Kerrankin näin, että koko perhe on kameran toisella puolella :)

   Poista
 3. Olis kyllä ihana tuollainen kuvaus. Tosin meillä jo niin isoja nuo lapset, ettei ihan noin suloisia kuvia saisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kai saa ihania kuvia vaikka lapset olisi vähän vanhempiakin. Se on niin kaunis muisto jostain tietystä hetkestä <3

   Poista
 4. Voi kiitos ihanalle perheellenne kun luotitte minut kuvaajaksenne! <3 olette niin söpöjä, oli ilo kirmata teidän kanssa!

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia teidän perheestä! <3

  VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig