20. elokuuta 2017

#kirjacorner / Living with air plants


Pitkästä aikaa olisi #kirjacorner'in vuoro! Sain kirjan* 'Living with air plants' sen ilmestymisvaiheessa jo toukokuussa, ja olen selaillut ja lukenut sitä kesän aikana lukemattomat kerrat. Kirjan ovat tehneet puutarhatoimittaja Johanna Vireaho ja valokuvaaja Annabelle Antas.


Kirjassa on monia minun silmääni hiveleviä stailauksia, joissa Johanna on supertaitava. Ilmakasvit sopivat niin moneen paikkaan ja sisustukseen, ja tässä kirjassa se tulee todistettua.Kuvat ovat ihanan tunnelmallisia. Niihin tekisi mieli hypätä sisään ja imeä kaikki se kauneus ja lifestyle itseensä. Kirja on visuaalisesti kuvitukseltaan ja taitoltaan mielestäni onnistunut loistavasti!


Kirjassa on kerrottu kauniiden kuvien lisäksi suomeksi ja englanniksi siitä, kuinka ilmakasveja hoidetaan sekä eri lajien ominaisuuksista. Ja löytyypä sieltä muutama hauska DIY-ideakin. Voisinpa vaikka väkertää tuollaisen ilmakasvikranssin. Ah, mikä hauska yksityiskohta kodin vihersisustuksessa!Kirjalla on myös omat nettisivut ja somekanavat. Kannattaa tsekata, mikäli ilmakasvit innostaa!

nettisivut
Facebook
Instagram

* kirja saatu blogin kautta

Täältä löytyy Kukkalan edellinen ilmakasvipostaus.

---
I've got this very beautiful book called 'Living with air plants' made by Johanna Vireaho and Annabelle Antas back in May. It's SO beautiful and full of information about air plants.
---

With ♥ /Sanna


Blogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.

SHARE:

8 kommenttia

 1. Living With Air Plants on aivan ihana kirja! Sitä tulee selailtua usein, tarkastettua eri lajien hoito-ohjeita ja fiilisteltyä kuvia. Naputtelin kirjasta arvostelun blogiini heti ilmestymisen jälkeen:
  https://viikarivartti.blogspot.fi/2017/05/odotettu-ilmakasvikirja-living-with-air.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kirjasta myös! Sen kuvien maailmaan on ihana sukeltaa ja fiilistellä vihersisustamista.

   Poista
 2. Tuo kirja on aivan ihana! <3
  Olen ihaillut ja imenyt tietoa, minulle aivan uudesta maailmasta.
  Niin upeasti tehty!

  VastaaPoista
 3. Kivan näköinen kirja. Meillä lapset innostuivat ilmakasveista kovasti ja ovat puuhastelleet kivoja sisustusjuttuja niistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiva kuulla, että lapsetkin ovat innostuneet ilmakasveista. Kyllä meilläkin lapset osallistuu mm. niiden kylvetykseen :)

   Poista
 4. Mielenkiintoinen kirja. Sinulta on ilmestynyt kaunis viherkirja. Sain sen WSOY:lta arvontaa varten. Kirja on esitelty blogissani, käyhän kurkkaamassa. Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmakasvikirja on tosi kaunis!

   Ja kiitos Kaunista ja vihreää -kirjani nostamisesta blogiisi - kävin kurkkimassa. Ihania hetkiä kirjan parissa, ja iloa loppukesän puutarhahommiin!

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig