4. heinäkuuta 2017

Viherkasvit terassilla


Viherkasvit sopivat loistavasti kesällä terassille kesäkukiksi siinä missä perinteiset kesäkukatkin. Itse en välttämättä varsinaisia kukkia kesäkukiltani kaipaa, joten tällaiset vihreät väripilkut ovat erittäin bueno valinta.


Stailasin terassin sivupöydän vanhoilla kamoilla. Elämää nähnyt puu valkoisella modernihkolla taustalla luo kivan pohjan kasvien asettelulle.


Siirsin haaratyräkin (Euphorbia pseudocactus) keittiön hyllyltä sellaisenaan vaihtamatta ruukkua. Kaktus sopii mielestäni tähän terassikokonaisuuteen hyvin.Mukana vihreyttämässä on muutama kilpipiilea (Pilea peperomioides). Sijoitin ne vanhan puulaatikon päälle, jonka porasin seinään hyllyksi. Tämä oli LÖYTÖ Kööpenhaminasta keväiseltä reissulta. Paljon muuta matkalaukkuun ei sitten mahtunutkaan - mutta minkäs sille voi, kun matkan varrelle osuu vanha, täydellinen puulaatikko :)


Ihania kesäpäiviä teille!

---
I love to have indoor plants on my terrace as summer flowers. These green colour splashes are perfect!
---

With ♥ /SannaBlogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

6 kommenttia

 1. Just ihana viherterassi! Muakaan ei jotenkaan kukkivat kukkaset nappaa. Paitsi luonnossa, jossa niitä on tänä vuonna tuntunut olevan jotenkin erityisen runsaasti. Ja sellasia lajejakin, joita en muista nähneeni jälkeen lapsuuden. Tai sitten vaan kuvittelen.

  Iloista kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kukkivissakaan mitään vikaa ole, mutta jotenkin nuo vihreät vaan vetää enemmän tällä hetkellä puoleensa :)

   Poista
 2. Kaunis terassi ja ihanat nuo vanhat pationoituneet puupinnat, ymmärrän oikein hyvin että tuo laatikosto oli saatava matkalaukkuun :)
  Ihanaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi puulaatikko on aivan unelma. Koska joka päivä samanlaista ei tule vastaan, niin se oli aivan pakko ottaa mukaan :)

   Poista
 3. Really beautiful! You gave me som great ideas now :)
  Love from Titti and a rainy Sweden

  VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig