28. heinäkuuta 2017

Kotona kääntymässä


Tämä kesä on ollut kummallinen. Erilainen kuin edelliset. Kotona vietetty aika on ollut aika vähissä. Olemme reissanneet perheen kanssa enemmän kuin edellisinä kesinä. Viime kesänä tein kirjaa hyvin tiiviisti, edellisenä meillä oli pieni vauva, joten tänä kesänä reissuaikaa on vietetty monen kesän edestä. On tuntunut hyvältä reissata koko jengin voimin. Kotona on käyty lähinnä kääntymässä, pesemässä pyykkiä, kastelemassa ruukut ja leikkaamassa nurmikkoa. Viileähkö kesä sopii reissailijalle, jolla on myös puutarha. Kun ei ole liian lämmin, ei tarvitse murehtia, kuinka kasvit pärjäävät. Pitempien reissujen ajaksi nostan ruukut usein varjoon, jonne sadevesi pääsee suoraan kastelemaan. Lyhyemmät reissut hoidan parin päivän intensiivikastelulla ennen reissua, ja hyvin on mennyt. Toki riittävän isot ruukut ovat ensiarvoisen tärkeitä, altakasteluruukkuja minulla kun ei ole ainuttakaan.


Mutta pian alkaa arki, ja täälläkin tulee vietettyä enemmän aikaa.---
I've been travelling a lot this summer with my family, and haven't spend so much time in the garden than in previous years. But soon it will all change.
---

With ♥ /Sanna


Blogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.


SHARE:

8 kommenttia

 1. Kaunista. Olen jäänyt koukkuun blogiisi. Meille on tulossa etupihalle jotain vähän samansuuntaista kuin teillä ja haen inspiraatiota. Mukavaa kesää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) :) Hauska kuulla Terhi! Olen postannut tänä kesänä ihan liian vähän, yleensä tahti on paljon tiuhempi. Mutta toivottavasti silti on jotain jäänyt inspiraatioksi teille vierailijoille :)

   Ihanaa loppukesää myös sinne!!

   Poista
 2. Kauniita kuvia. Kiva kun on mahdollisuus reissaamisen kesäaikaan, sitten taas jaksaa paremmin pimeän syksyn. Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuh, ihan kauhulla ajattelen pimeää syksyä... Kesä on kyllä minun aikaa, olkoonkin huono sää tai mitä vaan, mutta on kuitenkin valoisaa.

   Ihanaa viikonloppua sinullekin <3

   Poista
 3. On todella ollut erikoinen kesä. Itse juuri tänä aamuna pähkäilin, koska on viimeksi pitänyt ajaa nurmikko(!). Sekään ei tunnu kasvavan tänä vuonna, punaiset pionit eivät kukkineet, marjoja on tullut niukasti, kultapallokin jäänyt minikasvuiseksi...odottaen parempaa kesää 2018 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se harmillista, että tässä vaiheessa täytyy jo ajatella kesää 2018. Vaikka voihan se vielä tästä paremmaksi tänäkin vuonna muuttua....

   On ollut kyllä monessa suhteessa huono kesä, mutta minä olen nauttinut kyllä valosta, silläkin pääsee pitkälle... :)

   Poista
 4. TUntuu, että kesä vasta alkaa ja oikeasti koulut alkaa just. Ihan himmeä kesä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tuota kesäntuntua tuli odoteltua koko kesäloman. Aina sitä vaan ajatteli, että kyllä se kesä sieltä tulee, mutta eipä tullutkaan. No, ei oo kuitenkaan talvi, joten onhan se paljon sekin :)

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig