18. heinäkuuta 2017

Keittiöpuutarhassa kaikki hyvin


Keittiöpuutarhassa kaikki hyvin! Onneksi tämä osa puutarhaa ei ota nokkiinsa, vaikka siellä ei paljoa hommia tekisikään. Olen säästellyt kipeää selkääni mahdollisimman paljon kaikelta kuokkimiselta, ja itse asiassa myös koneella istumiselta. Siinä syy blogin kesälomaan.


Mutta onneksi tomaatit siitäkin huolimatta kasvavat oikein iloisesti. Muutamia maistelukappaleita lukuun ottamatta tämän kasvihuoneen pääsatokausi alkaa kohta. Paljon ihania herkullisia mollukoita on luvassa!
Tämä on yksi kivoimpia näkymiä puutarhassani! Rakastan kauniita näkymiä ja asetelmia puutarhassa(kin), ja niihin haluan panostaa.Viikuna suuttui jostain, ja pudotti kaikki lehdet joku viikko sitten. Elvyttelin sitä vähän uudella mullalla ja varjoisella paikalla, ja nyt se on kasvattanut uudet lehdet ja voi taas hyvin.


Kolayrtti on suuri suosikkini! Se ei ole vain kaunis kuin mikä, mutta tuoksuu myös kolalle. Ja on superhelppo! Se talvehtii hyvin, itselläni viime talvena jopa pienessä ruukussa ulkona. (Talvehtinut kasvi on penkin päällä edellisissä kuvissa viikunan kaverina.)


Piparminttu (Mentha x piperita) on toinen yksi ihanimpia ja helpoimpia yrttejä. Tämäkin yksilö on jonkun vuoden vanha. Olin keväällä heittämässä kuolleen näköistä juurakkoa pois, mutta tarkemman tutkiskelun jälkeen totesinkin, että siinä oli niin hyvä kasvu versoissa, että istutin kasvin uudelleen. Nyt riittää taas teetarpeita!

---
All good in my kitchen garden.
---

With ♥ /Sanna


Blogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.


SHARE:

11 kommenttia

 1. Hienon näköistä ja hyvin voivat kasvit. Oletko leikannut jo tomaateilta alalehdet pois? Mietin toimenpidettä omien tomaattien kohdalla, raakileet ovat kovin varjossa lehtiviidakon sisällä. Saavatko niin aurinkoa ikinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otan alalehtiä pois sen mukaan, kun raakileita alkaa muodostua. Eli saman tien, että saavat aurinkoa ja pallukat alkavat saamaan väriä.

   Poista
 2. Kauniilta näyttää hyötytarhassasi ja myös sadon kannalta lupaavalta. :)

  VastaaPoista
 3. Sinulla on kaikki niin viimisen päälle :) Kaunista!!

  VastaaPoista
 4. Niin kaunista ja harmoonista! 🌿

  VastaaPoista
 5. Voi miten ihanalta näyttikään♥ Toivotaan hyvää satoa vaikka tämä kesä on kyllä ollut melkoisen vaihteleva tuon sään suhteen:) Kaunista kesää1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säät on olleet vaihtelevat, mutta ihan hyvin kaikki on kasvanut.

   Ihanaa kesän jatkoa myös sinne <3

   Poista
 6. Kadehdittavan upea keittiöpuutarha sinulla 👌🏼😊

  VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig