26. huhtikuuta 2017

Superinspiroiva kevät Slottsträdgården Ulriksdalissa Tukholmassa


Palataan vielä kolmen viikon takaiseen Tukholman reissuun ja Slottsträdgården Ulriksdaliin. Tämä puutarhakeskus on aivan upea tapaus! Suosittelen tätä(kin) paikkaa hyvin lämpimästi kaikille puutarhakreiseille, ja varsinkin jos olet auton kanssa liikkeellä. Loistava kohde mm. kesälomareissulaisille.


Kaikki tämän postauksen kuvat on sisätiloista kasvihuoneista. Sesonkikasvien alue oli äärimmäisen inspiroiva esimerkki-istutuksineen, ihan hullun upea ruukku- ja astiavalikoima, trendikäs kasvivalikoima, ihanat esillepanot, ihan supermagee lounaskashvila (jossa mm. herkullinen vegebuffa) ja kaikin puolin ihan todella upea tunnelma ja meininki. Asiakkaitakin oli keskellä päivää todella paljon.


Pidemmittä puheitta, annan kuvien nyt puhua puolestaan (ja niitä on paljon!!). Toivottavasti näistä löytyy teille inspistä kevään istutuksiin. Jos tulee jotain kommentoitavaa mieleen tai kysyttävää jostain kasvista, niin laittakaa kommenttiboksiin viestiä.
Ulriksdaliin löytää seuraaviin ohjein:
Slottsträdgården Ulriksdal
Slottsträdgårdsvägen 8
170 79 Solna

julkisilla:
Esimerkiksi T-Centralista tai Arlandasta junalla 38 Ulriksdaliin, josta bussilla 503 Ulriksdals wärdshusiin, josta vähän yli kilometrin kävely perille.

somessa:
Facebook: @slottstradgardenulriksdal
Instagram: @slottstradgarden_ulriksdal

---
Three weeks ago I visited Slottsträdgården Ulriksdal in Stockholm. Again I love this Swedish place (surprise, surprise) and it's atmosphere. There are way too many pics now, but I wasn't able to choose just a few.
---

With ♥ /Sanna

Blogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.

SHARE:

16 kommenttia

 1. Kyllä todellakin tulee ideoita noista kuvista. Aivan mielettömän ihan paikka jälleen kerran. Kyllä nuo tuolla naapurimaassa osaavat luoda puutarhamyymälöistä (ja muustakin) todella ihania. Kiva olisi päästä käymään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne osaavat! Tuolla kannattaa kyllä ihan ehdottomasti käydä...mutta harkitse, josko reissuun kannattaisi mennä autolla... :) :)

   Poista
 2. Miten upeaa! Voi miksei meillä ole tällaisia puutarhamyymälöitä...

  VastaaPoista
 3. Upea kuvakierros! Esillepanolla on niin suuri merkitys, ja kun tunnelma on kohdallaan, tulevat asiakkaatkin aina uudelleen. P.S. Onnea myös uudelle kirjallesi, se näyttää ihanan raikkaalta ja houkuttelevalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niillä esillepanoilla vaan tehdään todella iso osa tunnelmaa myymälässä. Toki koko miljöö kalusteineen ja rakenteineen vaikuttaa, mutta esillepanoilla tehdään sitä vaihtelevuutta ja inspiraatiota asiakkaille. Mun lempiaihe :)

   Ja kiitos! :)

   Poista
 4. Ooh, upea paikka! Katsoin kuvia uudelleen ja uudelleen. Nuo ruukut ovat sitten super ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäkin katselen noita kuvia aina vaan uudestaan. Aina löytyy jotain inspiroivaa, niin paljon niissä tapahtuu. Ja itseasiassa palaan usein muihinkin myymäläkuviin, ne on kiehtovia.

   Poista
 5. Hienosti tosiaan yhdistetty myytävät kasvit sisustukseen. Varmasti visuaalista puolta on miettimässä ainakin yhtä monta henkeä kuin on puutarhuriakin. Upea paikka 💚

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan superupea paikka! Joo, ei tuollainen tyyli ja tunnelma ihan hetkessä muodostu vain ruukkuja siirtelemällä. Kyllä siihen menee hetki jos toinenkin, kun mietitään ja laitetaan inspiroivuus edellä.

   Poista
 6. Mä en kestä, miten ihanaa ja kaunista voi ollakan! <3
  Olen huokaillut tätä paikkaa myös muiden blogeista aiemmin, pelkkiä näitä kuviakin voisi ihastella loputtomuuksiin. Tukholmaan olisi ihan pakko päästä pakettiauton ja ison rahapussin kanssa joskus.
  Kiitos näistä kuvaterkuista! Sain mahtavaa inspiraatiota tähän päivään. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla! Kyllä tuollaisessa paikassa inspiroituu aivan hengästymiseen saakka. Loistavaa, että sain sitä välitettyä sinnekin :)

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig