19. huhtikuuta 2017

Kevättä hehkuva hyasintti


Yhteistyö: Huiskula*

Yksi kevään kukka, mikä minut tekee erityisen iloiseksi, on hyasintti (niin kuin olen tainnut ennenkin hehkuttaa!). On niin superjuttu, että niitä saa nykyisin myös tähän aikaan vuodesta.Tämän hyasinttikulhon sain Huiskulasta. Kukat ovat tummat ja kauniit. Laitoin kulhon isoon koriin ja peitin muoviruukun syksyllä keräämilläni tammen ja vaahteran lehdillä. Tämä näyttää oivallisesti tavoittelemaltani vanhan puutarhan hieman metsittyneeltä pohjalta. Olen erittäin iloinen NYT, että syksyllä uhmasin syysmyrskyä ja keräsin tuulen vimmalla pyörittelemiä lehtiä etupihan laatoitukselta sateen vihmoessa niskaani. 


* hyasintit saatu Huiskulasta.

---
I love hyacinths and I love that one can get them from garden centres nowadays in Spring as well. Perfect!
---

With ♥ /Sanna

Blogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.

SHARE:

12 kommenttia

 1. Hyasintit ovat upeita myös kevätkukkina. Tulin viikko sitten italiasta ja siellä näin paljon hyasintteja aurinkoisilla patioilla ruukkuistutuksissa ja voi miten ihanasti ne tuoksuivatkaan auringossa. ~Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kuvitella miten ihanalta ne (sielläkin) näyttävät - ja tuoksuvat!

   Poista
 2. Meillä näitä onneksi kasvaa puutarhassa näin keväisin ja ovat ihania! Eli jos sinlla on puutarha,laita sipuleita sinne ehkä ne innostuvat kasvamaan keväällä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina kannattaa yrittää! Hyasintit ei kuulu kaikista varmimpiin kukkijoihin, mutta tökkään ne siitä huolimatta aina maahan.

   Poista
 3. Onpa mahtavan väriset hyasintit. Jännä huomata miten niiden kausi nyt pikkuhiljaa jatkuu joulusta tänne keväänkin puolelle.

  VastaaPoista
 4. Tykkään myös, että ovat tulleet meillekin kevätkukiks. Tosi kaunis on tuo sun asetelma jälleen kerran:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin huippista tosiaan, että niitä saa myös helposti keväällä.

   Poista
 5. Nyt notkahti polvet (tai koska istun, tuli sellainen tunne polviin), tuo on NIIN upea! Meillä noita kuivuneita lehtiä löytyi lumelta säästyneeltä ja tuulen tuivertamasta etupihan nurkasta, voi olla, että käyn siellä hamstrausreissulla huomenna. Tuo lehtikasa tuo aivan mahtavan tunnelman, ihan niin kuin kevätpihassa pitääkin olla!

  Sini K.
  kasvihormoni.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Tykkään kans hirmuisesti noista lehdistä! Niistä tulee juurikin sellainen ihan omanlaisensa tunnelma.

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig