9. huhtikuuta 2017

Kaunista ja vihreää -kirja on täällä + arvonta


Ou my! Nyt se kirja on sitten ilmestynyt! Tuntuu aivan käsittämättömän ihmeelliseltä pidellä kädessä OMAA KIRJAA! Olen tehnyt niin paljon töitä sen eteen; miettinyt, suunnitellut, istunut palavereissa, ajanut autoa, siivonnut, roudannut taravoita, stailannut, kuvannut, käynyt kuvia läpi, kirjoittanut, oikolukenut, korjannut. Olen itkenyt, nauranut, ollut iloinen, surullinen, tyytymätön, tyytyväinen ja epätoivoinen, mutta niin sieltä suosta on vaan monta kertaa noustu. Tunteet ovat hyppineet aivan laidasta laitaan. Suuri haaste oli nopea aikataulu, mutta tuossa se nyt on! Jei!


Olen kuvannut todella paljon kirjaa varten, sekä omilla huudeilla, että muiden pihoissa. Jotkut kuvat ovat tuttuja aktiivisille blogin seurajille. Kiitos kuvauspaikoista Saara Flythström, Eva Wuite, Kati Jukarainen, Johanna ja Antti Peura, Salla Aromaa, Anna-Maija Varpanen ja Juho Tiri. Kiitos kukista Huiskula, Kati Uusitalo ja ilmakasveista HUONE ett RUM, Johanna Vireaho. Kiitos tavaroiden lainasta Cafe Latte Lifestyle, Leea af Heurlin-Aktan.

Kustannustoimittajana WSOY:ltä toimi Kaisa Kauppila ja graafikkona Suvi Segercrantz. Suvin kanssa olemme suunnitelleet kirjan ulkoasua. Kuvista halusin valoisia ja taitosta modernin ja ilmavan. Suvi toteutti ulkoasun ja käsitteli kuvat. Rakastan mm. kirjan nimifonttia, joka esiintyy sivuilla monin paikoin.

Kirja on myynnissä netissä mm. Adlibriksessä ja kirjakaupoissa (Suomalainen kirjakauppaAkateeminen kirjakauppa).


Mutta siis ihan todella iso työ siellä kirjan takana on. Sitä ei tule ajatelleeksi, ennen kuin on itse tilanteessa sisällä. Erittäin mielenkiintoinen ja opettavainen polku tämäkin oli, ja olen hyvin iloinen, että WSOY sattui kysymään juuri minulta, olisinko kiinnostunut kirjan tekemisestä. Iso, iso, iso kiitos  vielä kaikille tavalla tai toisella tähän projektiin osallistuneelle.

Ja nyt!

Arvon kolme kappaletta Kaunista ja vihreää -kirjoja. Tähän voivat osallistua kaikki Kukkala-blogin seuraajat seuraamiskanavasta riippumatta. Seuraajaksi voi liittyä myös nyt (FacebookInstagramPinterestBloglovin, blogit.fi tai sivun oikean reunan Lukijat-naviska)! Kerro tämän postauksen kommenttikentässä, mitä kaunista ja vihreää sinä puuhaat puutarhassa, terassilla tai sisällä JUURI NYT. Osallistumisaikaa on ensi viikon sunnuntaihin 16.4. klo 23.59 saakka. Muista jättää kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi, jotta varmasti tavoitan sinut. Lähetetään vain Suomeen.

---
MY BOOK IS FINALLY HERE!! Kaunista ja vihreää is OUT!
---

With ♥ /Sanna

Blogia voi seurata: FacebookInstagramPinterestBloglovin, Blogit.fi
tai painamalla Lukijat-naviskaa blogin oikeassa reunassa.


SaveSave
SaveSave
SHARE:

71 kommenttia

 1. Mukana. Näyttää aivan ihanalta kirjalta. Onneksi olkoon! Palasin juuri Kevätmessuilta intoa puhkuen. Juuri nyt ostettu kilpipiilea ruukkuun ja rosmariinit pääsevät terassille. outimarja at yahoo com

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Niin kevät messuilta hankittu varmuuden vuoksi chili ja paprika jos omat taimet ei onnistukaan. Tomaatitn taimet jo ihanasti vihertää. Talven keskelle toi iloa huonekasvit mm. Sutipuu ja kilpipiilea. Osallistun siis arvontaa😊

  VastaaPoista
 4. Juuri nyt pääsiäisistutuksia viherkasveista ja sipulikukista, aah ihana kevät! Osallistun arvontaan, kirja olisi upea voittaa! laura.karsikass@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Kiinnostavan kirjan olet tehnyt! Eilen istuttelin narsisseja ulkoruukkuun. Mukana arvonnassa. huopalintu(at)gmail.com

  VastaaPoista
 6. No arvaa vaan, kasvihuoneessa aamusta iltaan. Vielä ei voi kasvattaa mutta aina voi suunnitella ja somistaa :) Onnea kirjastasi, mielelläni ottaisin omaksi ja lukisin!

  VastaaPoista
 7. Onnea! Kauniita kuvia. Mukana.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Tällä hetkellä oon ihan hurahtanut huonekasveihin ja kasvattelen sitruunapuita siemenistä. roosa-saarinen@hotmail.con

  VastaaPoista
 9. Onnea!
  Viherkasvihulluutta täällä pukkaa;)
  Kelpaisi tännekin tuo ihana kirja, joten mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
 10. Onnittelut! <3 Tällä erää puuhaan vaikka mitä niin parvekeviljelyn kuin huonekasvienkin parissa. Parvekepuutarhan esikasvatukset ovat käynnissä, narsissit yrittävät kasvaa kukkimaan ensi viikonlopuksi ja paljon pistokkaita pitäisi laittaa multaan. Palasin juuri viikonloppuretkeltä ja huomasin heti kotiin tultuani, että viimeisimmät kevätkylvöt ovat alkaneet itää! :)

  joku.varpuslintu[ättä]gmail.com
  viikarivartti.blogspot.fi

  VastaaPoista
 11. Seurailen just tällä hetkellä vain pääsiäisruohojen vauhdikasta kasvua. :) maria_kauppi(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Onnea onnea! Hieno juttu. :) Mukana arvonnassa ehdottomasti! :D Tällä hetkellä seuraan innolla erilaisten siementen itämistä ja taimien kasvua. Kevätkukkia on laitettu portaille ja sisällekin. Kaikenlaista tekisi mieli haalia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sähköposti unohtui :)

   arjenkarusellissa@gmail.com

   Poista
 13. Onnea! Mahtava juttu! Viherkasveja sisälle juuri nyt mutta innolla odotan pihalle ja terassin kimppuun käymistä. Kaikki peukut pystyssä toivottavasti olisi onnea saada uusi kirjasi käteeni.

  VastaaPoista
 14. Onneksi olkoon kirjasta! Erityisesti terassille kaipaisin ideoita.
  riitta.kytokorpi ( a ) gmail.com

  VastaaPoista
 15. Onnea omasta kirjasta ❤

  Itselläni tällä hetkellä suunitteilla rivaripihaamme kukkapenkit, helppohoitoiset sellaiset.

  Satulinnablogi@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Sisäkasvien mullat pitäisi vaihtaa.

  Ensi kesäksi suunnittelen betonilaattoja joiden valamisessa voisi käyttää pihan lehtiä ja kukkia koristelussa.

  VastaaPoista
 17. Onnea!
  Istutin juuri Kevätmessuilta ostetut perunanarsissit pihalle.
  sihvola@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Tänään kylvin ohraa, toivottavasti se on vihreää aika pian:)
  Ja maljakossa koivut ovat hiirenkorvilla!

  VastaaPoista
 19. Onnea ja iloa, miljoona multakiloa kirjastasi! Kevätmessuilta ostamaani villipelargoniaa virittelen juuri amppeliin :) susannatuukkanen@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Onnea kirjasta! Näyttää ihanalta. 😊 Hain eilen kirppikseltä kasan uusia ruukkuja parvekkeelle. Yrtit ja hyötykasvit versovat ikkunalaudalla. Pitäisi siivota parveke kesäkuntoon, koska se on meidän perheessä kovassa käytössä myöhäiseen syksyyn saakka.

  VastaaPoista
 21. Onnea kirjasta! :) Laitoin tomaatteja taas kokeeksi. Toivottavasti nyt onnistuvat. Pihalla aloitan puuhastelun, kunhan lumet ja jää ensin lähtevät.
  ellijapii@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Onnea kirjasta! Meillä laitettiin pääsiäisen kunniaksi ohraa kasvamaan ja reippaasti jo kasvaakin. :) aidafounnn@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Näyttääpä houkuttelevalta opukselta!
  Kevätkylvöni ovat täydessä vauhdissa. Tomaatintaimet näyttävät viime vuotisia terhakammilta, joten kasvihuonekuume on kova. Pihalla ei vielä uskalla mitään tehdä, vaikka sormia kovasti syyhyttääkin. Lumikellot sentään ovat uskaltaneet jo päänsä nostaa.
  Sisällä himottaa verhota kaikki ikkunat amppeleilla. Kiinnitystilauksen miehelleni jo tein. Amppelit enää puuttuu.
  pontinen.riikka@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Onnittelut kirjastasi. Luvassa siis paljon kaunista ja vihreää. =)
  Tällä hetkellä nautiskelen vielä sisätiloissa vihersisustamisesta. Eilen saapui Hulluilta Päiviltä tilattu Plant Box ja sitä täällä täyttelen lempikasveilla.
  mirella.holtta@savoliving.fi

  VastaaPoista
 25. Ihan mieletöntä!! Toiset ne vaan on aikaansaavempia kuin toiset.. Sä olet ihan turbo! Onnea!! Kirja on varmasti tosi inspiroiva!

  VastaaPoista
 26. Tällä hetkellä sisältä löytyy pääsiäiskukkia :) Lisäksi tomaatit olen laittanut jo kasvamaan, joten nekin löytyvät sisältä :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 27. Pääsiäisruohoa kasvaa :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 28. Onnea mielettömän hienosta urakasta <3
  Juuri nyt on pihamaa haravoitu, samoin kukapenkit käyty läpi. Uudet kasvustot työntää vartta mullan läpi niin kukkapenkeissä kuin sisällä kukkaruukuissa ikkunoilla....kunhan vain säät sallii, pääsevät taimet kasvihuoneeseen...
  Tänään on siis sormet olleet mustat mullasta <3
  Osallistun siis arvontaan fairytailriver@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Niin ihanaa ja onnittelut vielä! Oot superihana ja inspisoiva! Juuri nyt Tomaatin- ja kesäkukkine versojen lisäksi viherkasvit ovat rehahtaneet kasvuun. Ne pienen pienet riivityt alut, ja nyt jo suuria lehtiä - mahtavaa nähdä mistä kaikesta juuren palasta kasvi voi kasvaa :) Ja hiirenkorvat maljakossa, ihan parasta vihreää, niin kevättä! Ihanaa päästä tähän osallistumaan :)

  VastaaPoista
 30. Upeaa Sanna, onnittelut vielä!
  Tällä hetkellä hyllyt notkuvat esikasvatettavista purkeista, jotka jo ilokseni hieman vihertävät. Ulkona narsissit tuovat puolestaan sitä keväistä kauneutta! Mukana arvonnassa, tietty!

  VastaaPoista
 31. Näyttää todella, todella ihanlta kirjalta!<3 Mahtavaa Sanna!
  Täällä on kaikelaista...Vedessä juurruttamista, esikasvattelua, messukukkien istuttamista, itseäkin ihan hengästyttää!:) Kevät on niin ihanaa aikaa.<3

  VastaaPoista
 32. Onnea kirjan julkaisusta! Täällä tuijotetaan odottavasti taimipotteja ja suunnitellaan puutarhan istutuksia ja terassin kevätstailausta :)johannahaukilahti@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Lämpimät onnittelut! Kirja näyttää kuvienkin perusteella yhtä tyylikkäältä, kuin blogisikin.
  Tänään kylvin kasvihuonekurkun siemenet ja haravoin yläpihan hiekkakäytävät sekä ripottelin multaa kukkapenkkeihin, jotta ne näyttävät siistimmiltä, eikä tule himoa ryhtyä niitä turhaan rapsuttamaan.

  VastaaPoista
 34. Mukana arvonnassa ehdottomasti! :) Tänään laitoin raeruohot kasvamaan ja vaihdoin kukkiin mullat (vaikka oikea ajankohta taisi mennä jo...).

  VastaaPoista
 35. Onnittelut kirjan julkaisemisesta! Se on todella työläs projekti, mutta tuntuu varmasti hienolta pidellä käsissään omaa kirjaansa.
  Osallistun mielellään kirja-arvontaan. :)
  Tänään ihastelin puutarhassa kasvien heräämistä talven jälkeen, erityisesti minulle uuden krookus -lajikkeen nousemista. Levitin puutarhaan myös kalkkia ja siistin perennapenkeistä viime vuoden kuivunutta kasvustoa. Lisäksi ihailin Kevätmessuilta ostamiani Australian villipelargoneja sekä jouluruusuja.

  Sanna

  VastaaPoista
 36. Mukana ihanassa arvonnassa, haluaisin ehdottomasti istuttaa uusia kasveja ja yrttejä lisää :) annikajokinen95@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Orvokkeja ulkoruukkuihin polttelisi laittaa. Mukana arvonnassa katri.reijonen@elisanet.fi

  VastaaPoista
 38. Kyllä narsissit ovat pihalla nyt ne jutut, jotka ovat framilla:)

  VastaaPoista
 39. Niin mukana :D

  Onnea uudesta kirjasta!
  Selvää on, että takana on lukuisia työtunteja ennen kuin kirja valmistuu. Se ei ole pelkkää tekemistä vaan pitää osata löytää vieläpä se oikea idea. Luomistyötä. Tämän kirjan haluaisin inspiroimaan omaa aikaani.

  Tällä hetkellä teen tilaa vihreydelle. Eilen nostin ylös ison määrän reunalaattoja ja puhdistin kaikki yltä päältä. Illalla käsivarsia särki niin, että tiesi liikutelleensa jotain hiirtä raskaampaa. Mutta siisti on siisti.

  Nyt alkaa mullittelun vaihe ja sitten kukkaistellaan :) Narsissit tosin loistavat jo keltaisina parvina ympäri pihaa...

  Kirjasta saisin uusia ideoita ja niitähän janotaan aina.

  Naps! Täällä sitä nyt istutaan peukut pystyssä - oliaikablogi(at)gmail.com

  VastaaPoista
 40. Juuri äsken luin toisesta blogista kirjastasi ja kirjoittaja oli antanut hyvin positiivisen arvostelun.Alkoi todenteolla kiinnostaa:)
  Meillä on ulkona vielä melkoisen paksu lumipeite, joten siellä ei vielä voi puuhata mitään vihreää,mutta sisällä siitäkin edestä:idätystä,kylvöjä,huonekasvien puunausta...ja pään sisäisesti ideoita joka lähtöön:)
  amto(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
 41. Onnittelut kirjasta! Ja aivan ehdottomasti olen mukana arvonnassa, niin kauniita ovat kuvasi ja täynnä inspiraatiota!

  Milla

  kuntaivaaltasataa@gmail.com

  VastaaPoista
 42. Täällä odotellaan lumen sulamista taimia kasvatellen ja perennojen siemeniä kylmäkäsitellen. Ja ihastellaan pajunkissoja ja rairuohon raikkautta :) Onnea paljon kirjasta sekä hyvää pääsiästä!

  VastaaPoista
 43. Onnea kirjasta! Eilen siivosin ja pesin parvekkeen laseineen ja hain kaupasta tête-narssiseja piristykseksi. Nyt on oikeastaan siis puuhattu puhdasta ja keltaista. Seuraan fb ja blogit.fi.
  -Kipsuli-
  fredriikka1@luukku.com

  VastaaPoista
 44. Isot onnittelut kirjasta!

  Tällä hetkellä itsellä odottaa postissa paketti kasvinsiemeniä kesäkylvöjä varten:)

  VastaaPoista
 45. Eilen levitin pihalle kalkin, sadetta odotellen. Lauantaina kävin kukkakaupassa. Laittelin ulos narsissit ja ihanat pikkuorvokit. Sisälle hankin kilpipiilean.

  VastaaPoista
 46. Aivan hurmaava kirja ja sydämestäni onnea sinulle!!
  Tietenkin olen mukana upeassa arvonassa ja toivon yhden kirjan kotiutuvan tänne Espanjan kirjahyllyyni!

  Minun terassillani vihertävät nyt yrtit!
  Minttu rehottaa jo yli ruukun laitojen ja basilika yrittää kovasti tulla perässä.
  Pihassa kukkivat tähtisilmät eri sävyissä, Passiflorat, pelargonioiden metriset puskat ja pieni lamppuharjapuuni on punaisenaan kukkia!
  Ihana kevät!

  Herttaista pääsiäisen aikaa teille!

  VastaaPoista
 47. Onnea kirjastasi! Ihana blogi sinulla:))

  -Ida

  VastaaPoista
 48. Erikoisia avokadonsiemiä idättelen tällä hetkellä!
  Onnea kirjasta! :)

  -Annika
  ansku087@gmail.com

  VastaaPoista
 49. Seuraan sinua facebookissa. Juuri nyt mattimyöhäistellään yrttien parissa. Vaan onpa osa niistä onneksi sellaisia, ettei viivästynyt istutusaika ole paheeksi!

  mmyheartishere@gmail.com

  VastaaPoista
 50. Oi ihanaa, osallistun kyllä tämän kirjan arvontaan (vaikka olenkin varannut lahjakorttini käytettäväksi sen ostamiseen)! Terassilla on moooonta laatikollista esikasvatusta, josta tulee kauniin vihreän lisäksi pirteää ja iloisen värikästä loppukesästä.

  Onnea vielä hirmuisesti kirjan saamisesta valmiiksi ja myyntiin asti!

  Sini K.
  kasvihormoni.fi

  VastaaPoista
 51. Onnea sinulle uudesta kirjastasi, on varmasti huikea tunne saada oma tuotoksensa katseltavaksi! Täällä valmistaudutaan pääsiäiseen koivunoksien ja leikkokukkasten asetelmien kanssa ja ohrat ovat juuri sopivasti vihertymässä pöydän koristeeksi. Mukavaa pääsiäisviikkoa ja vielä kerran Onnea!

  VastaaPoista
 52. Onnea! Upean oloinen krja. Kevätmessuilta hommadin jo vaikka mitä. Tänään vietin vapaapäivääni taimitarhoja kierrelen. Orvokit odottelevat terassilla istuttamista.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 53. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 54. Onnea uudesta kirjasta! Näyttää todella hyvältä. Olen mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 55. Löysin blogisi, kun etsin juttua ilmakasveista. Ihan hurahdin. Paljon onnea ihanasta kirjasta! Vaikuttaa siltä, että kirja muuttaa meille vaikkei arpaonni suosisikaan.

  Parvekeremontin jäljiltä ulkotilamme kaipaa hieman päivitystä. Tulossa ainakin lattian laittoa, loikoiltavaa istuinryhmää, yrttiviljelmää ja tietysti amppelivihanneksia. Haasteena paahteinen eteläaurinko, joten verhoa tai sermiä suunnitellaan myös.

  marianne (a) villamaa . fi

  VastaaPoista
 56. Juuri nyt vaihdan viherkasviemme multia :)

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 57. Ajankohtaista viherkasveja sisustukseen ja fiilistelyä ulos terassille. Kirjasi vaikuttaa oikein mielenkiintoiselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osoite jäi matkasta eli arvontaan osallistuja merja.miettinen[at]elisanet.fi

   Poista
 58. Onnea kirjasta. Pikku taimia kasvattelen. pirjo.immonen@pp1.inet.fi

  VastaaPoista
 59. Narsissit, helmililjat, orvokit ja hyasintti istutettu eilen terassille. Ahhhh- kesä!!!! Onnittelut kirjasta! anujope@gmail.com

  VastaaPoista
 60. Onnea kirjasta! Ja olisipa hieno saada tämä itselle ✨ Seuraan sinua instassa ja luen blogiasi. Upeita kuvia 😊 Sposti flowrtmi@gmail.com

  VastaaPoista
 61. Hienon näköinen kirja! Kesäkukat ovat suunnittelussa, nyt ihastellaan helmililjoja ja narsiseja ja tehdään pääsiäiskimppuja. :)

  (henna_annika (a) luukku.com)

  VastaaPoista
 62. Loppujen viherkasvien mullat pitäisi vielä vaihtaa. Viimeisen kimmokkeen saisin varmaan kirjastasi. ;)

  nenna.pauliina[ät]gmail.com

  VastaaPoista
 63. Selailin kirjaa kaupassa ja se oli i-h-a-n-a <3 Varsinainen hyvän mielen paketti :)

  Tänään ehdin vihdoin vaihtaa parvekkeen talvi-istutukset ensimmäisiin orvokkeihin ja tehdä narsisseista, helmililjoista ja pajunkissoista jonkinlaisen pääsiäisistutuksen. Uusia oksia pitäisi hakea sisälle, että saadaan taas ihailla suloisia hiirenkorvia. Ja odotan että ehdin pääsiäisen aikana tehdä myös kesän istutussuunnitelman parvekkeelle. Kevät <3

  susanna. nieminen [@] gmail. com

  VastaaPoista
 64. Aivan ihana kirja :) meillä uuden kodin piha vaatii nyt ideoita, kasveista ja mikä sopii mihinkin kohtaan pihallla tarvitaan lisätietoja...myös uusia viherkasveja haluaisin kotiin ja terassillekin jotain kivaa, paahteinen kestävää...
  Laura sipsi@iki.fi

  VastaaPoista
 65. Viherkasvivillitys meneillään sisätiloissa :)
  jaana.raipela[ät]gmail.com

  VastaaPoista
 66. Pelargonien pistokkaiden ja chilien nopean kasvun ihmettelyä ja auringonpaisteesta ja ruukkutasettien avautumisesta nauttimista :)
  elinatuulia.r(at)outlook.com

  VastaaPoista
 67. Taimikasvatusta ja huonekasviarmeijan hoitoa sisätiloissa. Kukkakimppuja tulee hankittua kaupasta ainakin kerran viikossa. Terassille ei oikein vielä ole asiaa, kun täällä Oulussa on niin paljon lunta. Tästä samasta syystä pihahommiinkaan ei ole vielä päässyt, mutta kohta pääsee viettämään ensimmäistä kesää kasvihuoneesssa.

  VastaaPoista
 68. Kiitos kaikille osallistuneille! Arvonta suoritettu: http://www.kukkala.fi/2017/04/kaunista-ja-vihreaa-kirjat-lahtevat.html

  Ihania kommentteja <3 <3

  VastaaPoista
 69. Tere


  Kas otsite kiiret laenu? Mul on teile hea uudis! Pakume laene vahemikus 1000 kuni 50 miljonit dollarit aastas 3% intressimääraga.
  Pakume laene äritegevuse arendamiseks, isiklikud laenud, auto laenud jne

  Oleme sertifitseeritud, usaldusväärsed, usaldusväärsed, tõhusad, kiired ja dünaamilised.

    Kui soovite, võtke meiega ühendust e-posti teel; easyloanfirm2020@gmail.com

  Regards
  Derek Douglas
  easyloanfirm2020@gmail.com

  Kas otsite kiiret laenu

  VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig